LEIVOKSIA
***
Aamujen aamua kaikki jotka ovat yöstä selevinneet joko krapulassa tai kirikkain silmin. Arki antaa ajatukselle siivet, eikä jarrut pijä! Mutta antaamennä höllötella , kaikella on päätepiste. Toppari.
***
Leivokset ilimassa leikkiä lyövät, vain huti tuli. Lumi suli, mutta siihenpä se jäikin. Noo hyvä näinkin. Ei kuitenkaan oo hanget korkijat nietokset.Mutta kohta tulee lunta tupaan.
***
Eipä aikaakaan kun lumihiutaleita hiljallee satelee maahan lumivalkoiseen,,, Leivoki tekkee lähtövalamisteluja takasi Ahriikan viitakkoon. Joutuuki kysymaan. Miks leivo lennät Suomehen. Onhan tämä nähty. Luulis tuon jo uskovan. Siellä etelässä pöperöpuoliki runsaampaa.
***
Se tuo siipi kulukuvälineenä meleko tolokku. Ei haeta suot ei meret. Suorinta tietä perille. Linnuntiellä tunkosta. Puttiiniki vielä rikkoo ilma tillaa ja pillaa mestat- kurkiauran keolilla
***
Se on arvoitus mikä toverilla meininki! Aeka näöttää jos ei pijä piilossa. Siilossa happi loppuu, eikä pääkynen sano päivääkää- koita siinä sitten olla olemassa.
****
Tämä meikkäon panostanu viime aekina raakasti tuohon virike- jutskaan.Kato harrastusta ja monemoista ajan kuluva pittää olla - sanovat. Oon alottanu silimän mulijaottamisella ja nivelten naksuttamisella.Seoraavaksi siirryn piereskelyn lumoavvaan maalimaan.