KIPUNOITA.
***
RakasYÖKIRJANI,. Pakko minun oli kaivaa sinut essiin merkitäkseeeeni muistiin hetken tunnot. Tässä vaevojen lomassa pittää koettaa vakkuuttaa että hienosti mennee. Eijoo ilonpilluuta harijotettu ja sehän on aena muistetava: Ompa taivaassa tarijolla....! ja aeka aekaa kutakin.
***
Kah, vaekijaahan tämä elämä on. Välistä melekkeen mahotonta. Suatana kun jalakapohojjaa kutissee, eikä pääse ruapimmaan. Ja muutakkii vaevanlissäähän tuota on rekisteröety. Että suama puolella männöö. Ei siinä mittää.
***
Oon muuten huomanna että Vaekijjaa on vaekka ellää virtuvaalisti. elä se mittää! Pistäösin tuossa virtuvaalisti kylillä, vuan tiijathän tuon. Heti helekkarissa olin siikiaotomaatissa oli hampaenneen kiinni mun persaoksessaa.. Meinasi sukukalleovet olla entistä tavarroo. Joku sakara OTON jalustassa tarraosi kiini. vuan osasin tehä vastaiskun.
***
Kylänmies kävi siinä kehumassa että hyvin mennee, vaen ei siitä puhunna miten otto minulla onnistuu. Mennee kae se kortti niin issoon välämään, vaen se rahanotto tuottaa tuskaa- Siellä tilillä kun pitäsi olla olemista. No muuvan satanen, kuun lopussa ei sitäkää. Toesekseen: Eihän sitä koskaa tiijä jos joku hakkeri on nyysiny köyhän armopalolla elävän roposet!
***
Vielähän tuo Otto on ollunna niin mukavana jotta mie jo aattelin vaekka muuttaa kämppäkaveriksi. Sorkkarauvan kaa . Mutta sittä huomasin että meitsi eijoo luotu kylymiin olosuhteissiin ja tiällä kesäsessä ympäristössä yhä tolijotan. Hyvä lämmin hellä ...! On niin hikiki!
***
Mukavahan että muuttii oes miettiny elämän perimmäesijä asijoeta. Siitä se kirkastuu ku jaksaa paskalla käyvvä ja miettijä... Se puhistautuminen kummasti selekeyttää ajattelukonneiston toimintaa! Pyyhkiminen on myös tärkijjjää.
***
Se kun on tuo sama pallo hartijoella kesät ja talavet! Sitä tullee märehittyä asijan varmaan monneenki kertaan. Vae ei oteta vakavasti. Asiahan mennee liian vakavaksi jos ottaa liian vakavasti. Vakavasti ottaen, Elämä on...
***
Tosin näellä vuosin sitä pitäs vakavoetuva ja pittää naamari vakavana, viersijä veisata hyrryttää ja miettijä sitä loppusijotuspaekkaa. Vaen pahapa se on alakaa muuttelemmaan ruttiineja. Aenakaa vielä