PAESTELUA!
***
Jaa - vaen paestellee se ejistyksellinen aorinko jo risukassaanki. Tuotahan pittää tervehtijä ilolla ja suurella hartauvvella. Näöttää nuo naapurin rajat jatkuvasti käövän pieniksi. Viittaelen virtuaalisti tuonne itään. Vaen seon kohta eri tahti, kun meillähhii on kättä pitempää.... Vesipyssyt!
***
Ny meni liijan sotasaksi. Minnen noeta sotaleikkijä harrasta. Vaen oesi se ollunna konna kahtua sitä paskaputken tulupan aukasuava... Ja naapurin ilimettä. Hyvälle tuulelle sitä katellessa tullee muutenki. Pieni ukonkäppänä. Tämmönen isottellee! Ei tarvitte olla ruutinkeksijä älytäkseen kuka on tähtäemessä?
***
Vae asijasta monenteen.Tässon ollu eriilaesta treeniä ja valamistautumista suureen tapahtumaan. Varraoksia on tehty monneen malliin. Minimoetu riskit ja maksimoetu vaekutukset
***
Seoes ny rööri selevä vastaanottamaan roskaruokaa ja kunnon pontikkoo. Vaen mistä lehemättömälle voeta? Voeta ei voeta voemakaskaa! Läskiki maestuu ja potut. Niihin kun totut, niin mukavalle maalima näöttää.
***
Ohan se murheelista kun alaku toemet on viritetty tappiin ja ne valluu totteotumatta ajanvirtaan butjetin pettäessä. Vaen täältä noustaan vielä!!Vaen lakkoella EI. Parerimies sahhaa oksaa jolla istuu. Sitte märy maestuu, kun pannaan laetos kiinni ja tullee kavion kuva perceeceen!
***
Sanahan on niin raskas kun miehen nyrkki. Jos sana ei tehua niin nyrkki puhuu ...-tana! Siinä henkihemmot lähtee kun tuluppa ummellaolevan hanurista. Siinon posliini lujilla ja anuksessa on kirijät paekat. Sattuu kun ähkäsee vaen seoraavaan kertaan helepottaa.