kun ossuu oekijaan, tae tarkemmin aateltuna sattuu se joskus vääräänkin, paisi silloin kun ei osu lainkaan. Tullee huti.Vaekka läheltä mennee niin eipä tuu mittää vahinkua, paetti sillon jos lotossa ossuu lähelle. Ja vaekka osa ossuu - sanotaan vaekka 4,  Sillä ei Herran huonetta rakenneta - eikä rouvan! Mutta kukapa se näen pyhäpäevänä alakaa rustaamaan mittää tönöjä? Hyvä kun koprat sulana pyssyy nelijän seinän sisällä.

Jotkuhan ne taevastellee semmosiaki, että on tunne että seinät kaatuu päälle? Turha peleko jos ei oo aevan mätä talo. Seon otettava seinistä seleko jos semosta pelekuva on aestittavissa. Seinä jos alakaa kaatumaan seon äkkijä aamukammassa piikit vekka. Kukapa piikittömällä kammalla saa tukan sortillee? No, kalijupäät? Ne pyörtänöt.

Saakeli kun vetasi issijaksen taas ärsylle mallille. Ei oekein istuvakkaa saata. Kävelystä puhumattakkaa. Kiroomalla, irvistellen hätäsesti veskissä pystyy käömään. Surkijata on. Vaenminkäs teet puhtaan kaolan kaa - eilen kävin saonassa - Ei sielläkää parantunu.

Ny pittää jättää höpinät lyhyveen ja koettaa jos sohova antas helepotusta. Säätila on aorinkoenen. Samanlaenen kuin eilinen -10.2 on lukema. Kirkasta on! Palaillaan, ehkä terhakammassa iskussa -O-