tämä Vuojatuksen uuvistus. Ottaa päähän kun vanahalla päällä ei opi uutta. Eikä tämä muutenkaan oo reilassa. Monneen otteeseen oon reklamoenu ylläpittoon mutta yhtäkaekki, ei tapahu mittää. Sanottiin ettei mittää vanahasta sisällöstä katua, mutta tottuus on että kaikki entinen on poessa, eikä minkäänlaesta jaottelua pysty tekkeen aenkaa meikän aevoella. Kaekki tullee yhteen pötkyy, kategorijat puuttuu. Mitä nuo vempaemet tuossa muka ei joha mihinkään. Pelekkää tyhyjää näöttää. Jumankaota kun pilasivat hyvät ja helepot systeemit, kaekki oli niin heleppua ja lookista.

Pittää toevua ja kattua jos ylläpito jottae tekis, vähintään vastaisi kyselyyn. Vaekka tuo Rohea niin rehevakkaasti maenostaa, että aena vastataan ja opastettaan. Yhen aenuvan vatsoksen oon saanu - tyyliin - ensiviikolla!

Pitäsihän tässä höpättää ilimanaekusiaki, mutta kun ei tiijä häepyykö nämä hus hittoon kuhan ylläpito käö blogin hyllyjä penkomassa. Kae se aeka tekkee tehtäväsä ja saavat nappulat paekoelleen. Hankalaa se joka tappaoksessa näöttää olevan. Jos häntä lykkäs taas pallaotetta Roheaan. Jos vaekka vastaoksen saesi. -O-