smileytässä saa nauttija oekein tosiaan. Nukutti pitkästä aekaa ihan tolokusti.Kello kerkes vajeltaa yli 10 ennen ku alako taju pallautua. Saonan jäläkeen seon unta tyrkyllä pitempäänki tarpeeseen. Tuli 2. katottua kotimaesta roskaa. Sikoja ja helmiä tais olla nimi. Kaekkija helevettijä sitä selevällä setelirahalla rustataan. Tollanen örvellys ei luulisi huvittavan saatikka viihyttävän kettään. Ehkä teini-ikäsiä, mutta pikkukakkonen tulee aiemmin illalla. Jännitystä sitä lauantaiiltana kaipaa.. Onhan tuota ollut ei sen puoleen. Kitisimpähän vaen tavanvuoksi.
smileyNy on niin tukkosta tämä touhu. Liika uni tekkee olon sietämättömän veltoksi. Aevo ei toemi ja sormetki tyhyjää oottaa tietokeskuksen antamaa impulssija. Tumput suorina tässä pittää antaa elonmerkki itestään.Sanavarasto on tyhyjä eikä jaksa lähtijä ettimään karanneita sanoja. Näenollen on  parasta nostaa räpylää pystyyn ja antaa periksi sohvan kiehtovalle kutsulle.
smileyKumminki pysyäkseen tilanteen tasalla pitää tsekata tuleva tilanne. Valtakunnassa kaekki hyvin. Asijat rullaa totuttuun malliin - päen persettä.- Maksuja nostetaan ja tuloja lasketaan - jääkö käteen mitään sen näyttää tuleva vuosi. Tämä tynkä joka on nykystä jälellä tuskin heilauttaa sinne tae tuonne. Kuhan ny kuittaelee tilinpäätöksijä ja käärii kamat kotiin.
smileySää on taas pompsahtanu arvaamattomasti. Säätievot on luppaellu sitä ja tätä jopa tuotaki, pelekkää ympäripyöreetä josta ei saa selevää onko se sitä väoko tätä. Asijoijen näenollen pitänee keskittyvä siihen että  aena kutaki hetkijä ja oottaa seoravaa, sitte voe havannoija - miellyttikö.?Lukemat on meleko keposet -3.1 on mittarissa ja yhä lähemmksi 0. pyrkii.Katotaan onnistuuko tavote. Katastellaan! -O-