ONNI!
***
Ylleesä kesän jäläkeen on elämää niillä jokka ovat huokusa säelyttäneet kärrykelin tuimissa tuulissa ja - tsunamin. Hyvä niin! Kaikilla ei oo onni ollu mukana ja ny haamuna harhaelee, lopullista sijotuspaekkaa hakijen.Rauhat !!!! Olkoon sitten päätepiste tullu huumeen tae Moran avustamana - tae hirttoköyven!!!!!!!
***
Itte asiassa -itte - sanoihin hirttäytyneenä minusta alkaa näyttää, että asiapuoli on niskan päällä. Jos on niin se hyvä, vaan jos ei joo seki hyvä. Riemmua repii kummastahhii jos sattuu sille päälle. Jos taas ei satu niin ei haittaa. Taivas itkee hutilyöntejä.
***
Kana tuskin kuopii huomista päivää. Eilinen kavonnu. Etintäpartijot liikenteessä, ja minä vielä tässä. Voe suksentuohta ja mäöstimet varara ja hohtimet ja suunnaton moukari.
***
Pussit heiluu, jos ei paikallaan. Kassit täynnä kaekenlaesta kammaa. Sitä sammaa saa halavalla. Rahamiehet ei pihistä. Paitti rahanaiset pihtaa. Eivät tarvii vihtaa. Hipijä huononee ja rypyt syvennee.
***
Ehtivät mukaan jos ei niitä jätä. Nou hätä, aena tullee seoraava, kun oottaa jaksaa. Mitä se maksaa? Se on taas kokonaan eri júttska.
***
Muna päivässä pitää huolet lähellä. Kahdesta munasta elämän alku. Yksikin liikaa, jos piikaa ei näkyvissä. Pienestä on kiini kun sattumaan sattuu, hattuu nostan jos oesi. Tae mitä se haettaa mitä nostaa, tae jos ei nouse nii anti olla.