HÄJYT TULOO!
***
Trooppisessa yössä suuret ikäluokat vaeltaa etsien Ahrikan tähtejä. Suossa rämpien huomaavat - aika on ohi. Suutarin lapsilla ei oo kenkiä ja keisarilla vaatteet pelkkää ilmaa. Pahat on saamassa palkaansa, Kuitenkin tyhjästä ei voi nyhjästä, joten vahinko tulee kello kaulassa ja kohtalo lyö leimansa, mutta kaauas tippuu omenat puusta ja kuuntelevat kuusta. Kuusen juurella asunto jota yksi pääsky rustaa, ei kuitenkaan muista, että västäräkki antaa vähäsen eikäpane pahakseen vzikka pääsky ei sano päivääkään.. Hälyt tuloo javiisas käy vipuhunja maalima pysähtyy!!!!!
***
Joku savolaenen moeetti näetä mun juttuja erikoesiksi ja vaati tasapaenoesta luettavaa? MUTTA!!! minkas teet ku alapää paenaa pirrusti ja yläpää on heihei!> Siis tyyvy siihen minkä saat.
***
Kuitenkin on myönnettävä että mopo monesti karkaa tottaalisesti kämmenistä ja rysähtää tietenki mehtään. Siis noen kuvvaannollisesti. Eihän mullä oo mopuva. Kuntopyörällä ei mettään pääse vaekka laettas apumoottorin. Totta puuhen ei oo kuntopyöräkää - eikä kuntuakaan. Kumminki iemiruokaa pittää kesäjuhulan kunnijaksi varata. Kesällä lerltään muistoja.
---
No, käväsin saonassa ja ei kun toemeen. Jo ensimmäenen kullaos laokasi putken aoki ja tempasin toesen ryypin jäläkeen. Laolattaahan se meinasi alakaa, vaen tallouvenhallitus oli häerijörajan sisäpuolella niin pijin mölyt mahassa.
--
Noella liemiruuvillahan ruukaa olla se vaekutus, että tuo mieleen rietastelun. Aenaenen vietti vaatii osasa näenä sukupuolineotraalina aekonaki. Niimpä potkasin töllön aoki ja sopivasti sattu tulemaan "Pikku kakkonen". Sormijen lomasta kattoen sitä palijasta pintaa joka silimiini sieltä töllöstä oli saatavana. Lähes kaekki oli iliman vaateita, oli uros tae naaras. Keskenään rymysivät.. Voe näetä riettaeta irstastelunaekoja!
--
Tuommonen rietas meininki otti niin otasta, että kippasin pänikän pohojilleen. No se teki tehtäväsä. Vintti pimeni ja äijä oli kanttuvei. Välilä heräsin ja kävin laskemassa poes sen mikä pahentaa ja huomasin kalloni muuttuneen kupariseppienpajaksi. Huomasin että keskustassa on vahava meininki. Kulmuni panee pään sekasi. Vaen kyllä maalima tasaa minkä ahkera kasaa.
Nyt alakaa olla asijat kohillaan. Pönttö on vahavasti sekasi ja itserittiikki täysin nollassa joten tohtii taas höpättää mitä mieleen juolahtaa.