Oottako muuten kokkeillu? Riemuva se pieru synnyttää. Oesikko se pierukaasuki luokiteltava ilokaasuihin? Muutenkihan nykysin se pieruhuumori on valtaamassa naorajansa. TV- ei ennää muuta huumorilajia tunnekkaa.

***

Meikä eijoo kokkeillu, vaen pelekkä tuhunu päässy - sallaa. Se synnyttää pelekkijä paheksuvija katseita. Ja jopa sormella osotteluva. No, äökijä lemahus tojistaa, että voemaa löytyy.

***

Oekein pierun MM-kisojahan ne kilivottellee tuolla Utajärvella. Sanon minä saaturi, että joutilas johonki joutaa...Sekkae lie seoraava vaehe että kuka pisimmän jöötin lykkää iliman katkoja?

***

Tietysti laji olympijalaesiin ja tarkka yksityiskohtanen televisioenti. Luovija taeteilijota löytyy siihenki touhuun. Noo...Senki vielä jaksaa ymmärtää. Mitäpä sitä ei tekisi että maenittaes?

***

Mutta se hyökkää mun käsityskyvyn yli - oekein sunamina, että moesta menään kattomaan - maksun eestä. Jo ennen sanottiin, että joka pierulla naoraa se kuorilla hauvataan. Sitten tiijä pierunkuorijako nuo meinasi. Myöhemmätkää tutteeraamiset eijoo johtanu sanonnan perimmäesille tievonlähteille

***

Lisäksi sanottiin: Ei saa pieruva pijättää, eikä nurinniskon lähettää! Tuosta saa semmosen käsityksen että väkisten äkistäminen on vastoen pelisääntöjä. Rupsutellaan sillon kun siltä tuntuu. Väkinäeset olokoon kiellettyjä? Aekoehin sitä on elelty ja yhä hullumpaa keksitään!

***

Sehän on perjantae. Töllössä ampumahiihtoo. Seo jännä laji, varsinki kun siellä Kaesa käressä! Jo vaen passaa jännätä!Moe!-O- 12.12.2014