...hönkäelee nyt täällä jääkarhujen lakkeoksilla.. Astelukemat hippoo 30, ja naapureihen puhheissa reilusti yli. Jo vaen! Perkelettäkö sen aena häätyy kehua retostaa. Kumma äijä!  Tietysti nostattaa se kummasti ittetuntuva kun on kestäny kovempaa hellettä ku naapuri - pyörtymättä. Jottae rajjaa sentää!

Pikkusen joka asiajassahan sitä yrittää olla häävimpi kun naapuri. Aotomerkinki sitä on osannu valita sieltä parraasta päästä. Kaekki konneet ja välineet on tietennii paremmat kun napurin äijällä. Mutta miten perkele se naapuri on onnistunu saamaan niin upean naisen. Tuommoselle äijälle oesi paassannu , vaekkapa tuo meillä asuva riivinraota.

On iliman muuta selevää, että juonimalla se on tuommosen namun sattunu saamaan. Ei aenakaa äijässä oo mittää semmosta millä naesija hurmataan. Ite naapurihi. Voe taevahan Jumala.! Kyllä turhaa saastuttaa tuohii ilimastuva. Sen hiilijalanjälet jopa jalat on pikimustat ja rumat.

Eikäse naapuri muutenkaa halleluijaita ansahe. Saakeli on joka asijassa pihalla kuin talitintti. Tietysti sillä rahhaa on niin perkeleesti. Vaen raha ei ällijä tuo, eikä onnija. Tietysti sitä tittelin turvin on porskuteltu, Se naapuri kun on muka lääkäri. Perkele varmasti väärennetyt paperit ja polliisi ei tee mittää. Kyllä saatana seon tämä yhteiskunta menny päevn vittuva kun kaeken maaliman heitemannit heiluu tekemässä päätöksijä.

Kyllä saatana jos meikä joutasi tarttuva hommaan.Se tuo ajattelutyö on kuienkin niinaekaa vievää, ettei siitä repiä joka paekkaan. Se pittääki alakaa päevänurakkaan, vaekkon hyvin nukuttu yö takana. Perheellisen se pittää paenaa - vuorotta!  Sohova oottaa ja keppanakori. Illalla on kaekki taas piirun verran paremmin! -O-10.7.2014