KITISIJÄ(hallittu aamukevennys!)
***
Niin...Hyvvää huomenta! Väkisinmaatun yön jäläkeen olo on nuutunu ja vaesul Psori petikaverina sillon kun se on kiihkijänä ja hiplaa ja puristellee joka paekkaa ei saa naoruja aekaan. Seoraoksena . väkisin makkuu. En mie valita, totesin vain.
***
Tyytymätönhän seon kitisijä. Ei saateri levy muutu. Kaekki on päen persettä ja ainova lohtu on kyyläös . Joka kantaa satua. Jos ei jaksa niin tillaa taksin ja kaksin on kauniimpaa, eikä huominen saavu koskaa.
***
Ei siinä oo palijo vaajittu, vaen eijoo palijo annettukkaa. Väkisin on ottanu mistä on saanu.Säälistä sykkii autuvas syvän, eikä sille loppuva näö.Kasakka ottaa, joka ei oo lujasti kiinni. On lunta tulvillaaan - kun klasista kahtoo.
***
Venttiili hommeleissa on oltu, vaen tuote vanhaa mallia. Ei löyvy varaosia. Huulitiivisteet päästää paskan läpi. Vaen ootahan, kyllä se tähti vielä syttyy ku virtaa saa. Käö vaen ahtaasta portista. Ja katso! Kaekken saat mitä luvattu on! Menipä vaekijaksi, no ymmärtäkköön se jolla säteilee!
***
Suuret sanat suuta halakassee, eikä pelkää pienuuttaan. Maasta se pienikin ponnistaa jos jallaat yltää maahan .Käsivoimat käyttöön kun tarttuu oljenkorteen. Henki pihisee pienellakin vaikka on suuret saappaat.- ja laajentuneet keohkot. köh. köh. Ja syvän on täöttä kultaa.
***
Onni ja Autuus riitelivät keskenään. Sopu tuli väliin joka sijansa saakoon. Autuus nurin ja Onni oikein, Ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti"! jos SOPU säilyy! <3 <3