Viimestä viijään! Eipähän tuo vanhus taida paljonkaan hanttiin pistää. Tolkku vuosi- Pelkään - seuraava voikin olla sitten jo vaikiampi tapaus. Eikä voi kun kattua ja ihmetellä!

***
Elä jo muuta sano näehen ihimmettelyjen kanssa. Itekki oon ihan ähmeissäni kun eijoo ratekija valamiina ja ihan kylymiltään on turhaa vaevaotua suurempiin rojekteihin.

***

Suatanna kun sitä vielä jos joku taoti isköö niin sitä männöö arvuuttaan liäkäreille mikä vaemaltoo. Perkele sehän on kuin kuritushuonevanki menis anommaan lissee kakkuva. Parempi seon kattua kun katua.
***
Ei saatana minä ymmärrä. Huokaellaan kuinka se hanurista on koko elämä, ja sitte kun näöttee, että homma alakaa olla siluvei, niin eiköhän saatana kynsinhampaen yritetä kurjuutta jatkaa.

***

Maksetaan isuva rahhaa lääkärille, että se kirijottas topakkaa myrkkyvä. Semmosta joka tappaa karhuva pienemmät, mutta kun on raotanen terveös sitä kestää vaekka syväniittijä?

***

Savu vaen korvista nousee ja tukka lähtee, vaen kun on kova vastustuskyky niin - kurijuus jatkuu. Jos mahollista vieläki kurijempana.Helepotusta ei näkyvissä!

***

Sitte kehutaan kuin joku saatanan sankari kuinka kovija tapuja naamaan nakellaan, eikä pieruun tuu mittää lisäsoentija.

***

Kaveri kattoo kunnijoettaen, saattaapa hatunki raapasta päästään. pyytää nimikirijotusta ja toevottaa lujjaa kestävyyttä saerausharrastuksessa. Me ollaan sankareita - melkein jokainen!
***
Kyllä seon kierrettävä pilleripurkit kaokaa jos meinaa iliman lisärangastusta lähtee sen viikatteeheiluttajan mukkaan. Sillä keinon on jonkulaenen mahollisuus, että kurijuus loppuu kohtuu ajassa.

****

Mikäs seon lennellessä. Paenovoema herkijää rasittamasta. Komijat maesemat ihhaetavana ja vappaos on lennellä iliman lupakirijaa vaekka Veenukseen. Siitähän se riemu repijää.

***

Toevon mukkaan kellää ei huumorintaju lopu. Ilösija ollaan aina! Kaikesta huolimatta Iloista v,2015. kaikille kamuille! PEUKKUJA UUDELLE VUODELLE!

MOE! -O-31.12.2014