...huokuu maa ja taivaskin. Pimeys on syvyyden päällä.. vai onko välii? Väliaikana voi tehdä väliaikaisen haluttomuuden, joskin on myös varauvvuttava seurauksiin. On riemuliiteristä etittävä naamaan virnettä ja Hörötyskopista kivoja visijoeta. Hyvin se aeka mennee. Lisäksi melekeen kaekki on uutta ja ihimeellistä, kun aeka on syöny muistiluuta, niin että oma nimiki on joskus kattelussa.
***
 EIPÄHÄN sitä tiijä jos Koiraskin poikii. Ihimeijen aeka eijoo ohitte. Jokkaenen päevä on haaste, uusi ja samalla vanha. Samanlaisella  konilla ratsastelua.  Varikolla ei vaihtoehtoja. Yksi tissi - yksi ääni...kaikukoon koko lääni kun häjyt tuloo.
***
KALKKEUTUNEET aivot piikkilangassa repsottaa. Ei kelpaa ... Korkeintaan markariinin aineeksi. Naukuen Keiju tanssii rukiisen päällä, eikä alulle loppua näy. Näin käy kun ei pijä varojaan, vaan ripottellee ne maaliman tuuliin.
***
 LYHYTTAVARAA kaupataan pitkämielisille.. Yksituumaisia ei varastossa Seuraamukset tievostettu ja jokohan jalakapuu  on valmiina. Häpeäpenkkiin istuu rienaajat ja väärät valtijaat. Yksilöt syövät lauman saaliin. Ottaa kaaliin ja sapettaa, kun eilinen ei voi olla tänään. Eilen hyväpäivä, nyt sukat pyörii jalossa ja aivo seisoo...‎
***
MUMMO lumessa etsii helpointa paikkaa. Käsijä palelee ja varpaat jäässä, mutta päässä on hempeät ajatukset. Ylämummo valvoo eikä saata kiusauksee, Tyyvy siihen minkä sait. -O-‎4.‎12.‎2013