ENNAKKOON.
***
Kiirettä pukkaa. Tuskin ehtii niellasta kapan potuja kun velevollisuuvet hyökkää sunamina niskaan. Kiireellinen joutenolo asettaa haastetta hektisseen löhöilyyn. Myöhästely tietää´komplikaatioita - kuten ilimavaivoja ja unettomuutta.
***
Seon tarkka duuni orientoetua kaikkijen sääntöjen mukaiseen laiskotteluun. Varsinkin jos duuni suoritettaan vaaka-asennossa. On tarkoin seurattava pulssin nopeutta ja hengityksen esteettömyyttä. Yltiöpäinen joutenolo voi aiheuttaa vaikean stressin tai hysteerisen tunnepurkauman.
***
Jo ennakkoon on hyvä vetää sikeitä pieninä tehokkaina spurtteina. Hyvä treeni poistaa tehokkaasti varsinaisen joutenolon tuomia rasitushuippujja.
***
Makuuhaavat on pahin hallitsemattoman joutenolon tuomista kielteisistä seurauksista. Niitä välttääkseen kannattaa uhrata muutama kalori kylkeä kääntääkseen.
***
Kiireellisen joutenolon pilaa totaalisesti kaikenlainen puuhastelu. Onpa tavattu sellaisiakin yksilöitä joille ei joutenolo yksinkertaisesti sovellu. Onkin asettava komiteja joka miettii ratkaisua ko.asjassa Tasavertasuuven saavuttamiseksi kansalaisten kesken.
***
Nyt pitää taas paneutua taas päivä treeneihin. Kuntoilualustana voi aivan hyvin käyttää kangaspintaista sohvaa. Nahkasohva on kielletty sen liukkauden ja hiostavuuden vuoksi. semmonen 5t treeni imee mehut miehestä tarkkaan, mutta jo puolen tunnin tankkaus palauttaa kunnon ja jaksaa taas vetää rajunkin sikeen.