...jatkuu, päenvastasesta infosta välittämättä. Unelmija ja peltiä ruttaantuu. Lumija  tippuu ja välliin paestaa aurinko. Pakkastaki on5,5 astetta, että mahtaa olla liukas keli syrijäteillä ja Joronjälillä?

Taasennii näöttää tuontuosta kärähtävän mlkkijä ja suurempaaki lukkaalija jopa laetoksija, Onko immeiset tulleet huolimattomaksi tulenkäsittelyssä? Vae päessäänkö koheltavat? Tavan elämässä tulitikkuja ei ennää ees tarvii. Käsitt'ä sei sieltä rasijasta karkaa.

Kerrostalossa varsinnii seon tuala paekka jos valakija karkaa hyppysistä. Siinon vitsi vähissä jos vahinko sattuu.

Miellyttävämpijähi herätyksiä mahtaa olla? Siinä ei suuta palijo vejä vitteeseen kun alakaa ylimmässa kerroksessa savunhajua tuntumaan. Kuulu olevan säännöt, että pitäisi pysyä pöksässään, kunnekka apua tae ohjeita tullee.

Mahtaa ne olla meleko vaarallisia ne savukaasut kun nykymateriat palaa. Rappukäötävään tuupertuu seon henki poekkee.

Tuo kerrostalossa asuminen onki taetolaji. Ei siellä saes tuohata tulen kanssa. Mummeli sytyttää niitä iki-ihania tuikkuja -tana- nukahtaa ja seon siinä. Se tuikkukynttilä on pirun keksintö.

On omakohtastakin kokemusta kun moinen ihanuuvesta. Eukko oli pannu keittiön pöyväälle kippoon tuikun palamaan, tuikku loimahti ja räjäytti kipon, tuli pitkin pöytää. Onneksi sain palavan tuukin vietyä tiskialtaaseen.Siitä on jo palijo aekaa, mutta aena kun näkkee palavan tuikun tullee tapaos mieleen.Huhhuh! Onneksi tuikkukausi alkaa olla tälle talavelle ohi. Valoa riittää!

Älkää tehkö tätä kotona. ! Pitäisi tuikussa olla varotus! -O-19.3.2014