RAKAS YÖKIRJA!
***
Sunnuntaiaamu eessä ja uneton yö takana. Joku ihimehiiri vae liekö rokotiili järsi ihimispolosta alavariisa. pakko oli luovuttaa, siirtää unijjja  - vaeheeeen. Väsyttää !! Yritän virotella muutamia kuolleita aatoksijja jottta niihin henkijä tulisi.
***
Torilla tunkosta. Joutomiehet jjuovat joutessaan kalijaa.-Urakkameinikillä. Yleiset naiset jakaa mielipiteitä. Vastarannalla huutelija ei saa sanasta selvää, mutta panee arvaamalla.
***
Aurinko laskee länteen ja unissaan kävelee itään, ei mitään uutta länsirintamalla. Idässä ammutaan ja piika menee ja lypsää sen lehmän.
***
Ajatukset takertuu aivojen sokkeloihin. Sanat ei löytä purkautumisaukkoa. Kuolleita ajatuksia ajautuu väärille vesille eikä ne kelpaa eliitille. Rahvas hautaa ne haisemasta, silti ympärillä on kalman etova haju
***
Väljissä vesissä ui suuret kalat. Pienet sitit ui käsipohjaa. Nälkäiset joutuu onkijan asettamalle houkutukselle alttiiksi! Kaksi kalaa antaa hohtoa kalamihen elämään.
***
Tuskalla syntyy suuret ajatukset. Pienet jalat on lupaus tulevasta. menneisyyden varjot hämärtää huomisen valon. Raskaina tippuu surun kyynelet, eikä eiilisen muisto päivää valaise!
***
Kohtalo meinas tuas kertaalleen Äijän hävittee, kun lipsahti kiel aijanravosta viärälle laetumelle. Vihapuhhesta vikkuuteltiin. Henkissä onneksi selevisin, kun en jiännä outtammaan sitä viimmestä taistoo, se kun ei taho mulla lähtee kun en ou vasuri.
***
Tämä kaekki sattu tietenki äijän sisäsenä tappeluna. Sen häävimmän ja heikomman minän kesken. Loppu päätty ratkasettomaan, iliman vaorijoeta. Lätkästään vielä päälle "Salainen" leima, niin ei utelijjat kysele-
***
Vae kantapään kaotta se moni kielijä opettellee. Joellaki vissiinni jonniillaenen mulijaotin joka antoo erllaessen vastaoksen ku mikä olj kysymys? Vaen välijäkö tuolla, kuhan tiellä pyssyy- sepä kysyjä. Kysyjähän ei tieltä eeksy - varsinki jos on navikaattori taskussa.
***
Oho! Vae luuloo se lukija, että mie oun kärrystä puonna? Voe veikkonen ehän mie suatanna ou ies piässy kärryyn, heti on napattu kynsille jos ou yrittännä kinnaroija ihten kyytiin. Seon pelekkkää jalkapatikkaa ja sehhii kinttupolokuva. Vielä tässä kärrylle!
****
Perässähän minnoon koettanna kelekkerehtiä hirttosilimukka kaolan ympäri. Ei aota vitkastella kun maalima nykässöö liikkeelle. Atomihan näetä kärryjä kiskoo ja suitet saa tolokusti pittää käsissään, ettei ori karkaa..
***
Saateri, seon vaekijjaa ennee askelta pitentee, ku annettas ees vettä. Vaen ei, kiel kuivana tässä saa konijakkija vuottaa. Mieli pyssyy hyvänä kun välillä luppaa kielelle kielikylypyy - sopivan hyvänlaatuseen janojuomaan.Vaen sehän kostaotuu. Valleella on lyhkäset jälet.Hyvvääpyhhää!!!!!!!!!