PYHÄ.
***
Tähän on tultu taas ja PÄÄSTY pahasta. Riemujuhlissa päästetään loputkin. Päästetään kaikki mikä sidottu on. Pässit päästetään pälkähästä ja riemu irti- Täysinä tippuu elokuun hetelmät luvattuun maahan
***
Viisaat vaihtaa mielipiteitään. Ministerit pitää ovet auki- päiviä. Vetää kaikista ovista ja takaa työntää ruottalainen. Venäläinen ottaa pitkät, mutta suomalainen lyö päätä seinään tai Karjalanmäntyyn.
***
Kannat kattoon ja omitaan uudet. Kuudet mielipiteet hyväksi - on joskuskaan oikeassa. Soikeassa vaeltaa henkinen kehitys, eikä suurista tunteista ole painolastiksi!
***
Kehnot ketineet antaa rikkaalle hyvän mielen. Rahan arvoa jyrsii inflaatio - setelit tallessa Naurusaarella. Likainen raha peseytyy käyttökelpoiseksi, mutta mustuttaa valkeat kaulukset.
***
Siitä vaan sanoi Mummo ja nosti hametta. Ylämummo armahtaa synteihin sortuneet ja Muumi-mamma antoi Putiinille ja Putiini söi!Mitä siitä seurasi? Siitä media vaikenee!
***
Kaksin on mukavampaa tapella. Yksinollessa ei tule riitaa. Avio-ero vie tuhkatkin pesästä, eikä vaatimuksille ole loppua oleman kalpeana katsoo ilman jäänyt. Lohtua tuo luopumisen tuska. Mikon menny se on menny eikä jätkän vuoteessa ooo lakanoita!