TUTKITAAN.
***
Huomentapäevee tuassii. Nyt kun eletään tiukkoja aikoja ja asiat on viturallaan, niin siitä meidät pelastaa vain tarkka tutkimus ja tinkimätön asioihin paneutuminen. näen ku arkipäevän raoha huokuilee ympärillä, voe panneotua tukimisseen virtuvaalisti iliman rajoja.
***
Siksipä minunkin pitää alkaa tuo olemattoman tutkimus, laajentaakseni tietämystä tapahtumista pimeässä kellarissa. Varsinnii sukupuolinen käyttäytyminen ansaitee tulla laajempijen piirijen tietoon.
***
Tutkimuksella voi olla hyvinkin kauaskantoiset seuraamukset, joita nyt voi vaan aavistaa. Mutta siellä ne on odottamassa jos vaan ne pimeässä löytää. Mutta jo sanassa sanotaan : Etsikää niin teille salaisuuvet näytetään. tarvii vaen vahavaa uskua ja kaekki palijastuu mikä salattu on.
***
Tutkimusprojekti kestää noin viikonpäivät, josta yritän antaa raporttia päivittäin. Tosin vaen suppeille piireille. Eri asia onnistuuko se ja miten. Tietysti myös epäonnistuminen on eräänlaista onnistumista mutta ota näistä selvää, nii saat selvää!
***
Asia jääköön muhimaan, ehkä valkeneva päivä kaeken muuttaa voe, tae sitten ei. Näkkeepä ken kahtoo. Ny pieni maenoskatko!