Seon sohovaperunan rakennustaeto(kehon) sevverran luommua ettei jouvva huommijjoo kiinnittee kokonnaessuuteen. Sitä tulloo erkkerrii ja muuta uloketta akkiarvaamata millon mihinki. Lähe sitte tämmösen arkkitehtiluomuksen kansa naesille näöttäötyyn. Se voep ollahhii kylymmää kyytijä, vaekkei oesi pakkastakkaa.
***
Eikä kauvvas nakkaa tuo uhka alakuperäväestön taholtakkaa. Sitä heti joutuu erillaesuuvev taotta harppunoetavaksi ja kivitettäväksi. Vuan saesihan siitäe jottae päeväkirijamerkintöjä rakkaaseen päeväkirijaan.
***
Tietennii tuo jehovijen harmaakettooni saes vipinätä myös punakonneeseen. Siinä Puttiini oesi teerevänä kuularuiskun perässä ja ampus ensiksi kaekki omat ja sitte suuntaes ruiskun tänne kun meillei oo sitä Nattoo suojanamme.
***
Selevvää turvallisuusvajettahan se pukkaa. Vaen ei tuota pije ihimetellä kun politiikot pittää tärkijä oman ittesä tyyvyttämistä. Ei siinä mökin mummoo ajatella,
***
Vaen Naton miehet kun suatassiin tekstaeleen Suomen naesille niin jopa joutas omat ministerit puuhaamaan noehen tärkeihen asijoehen kimpussa, kuten esimerkiksi : Onko jalan asento astuttaessa vinossa oekijjaan tae vasempaan, ja jos on niin mitkä siitä on seorakset, ja jos niitä seoraoksia on niin vaekuttaako ne kansalaesen hyvinvoentiin, ja jos vaekuttaa onko se siunaokseksi immeisen maalliselle vajellukselle.
***
Tietenki kaekkinaenen toelaelu on merkattu hyvinki tarkasti sinne Issoon Kirijaan josta Pietari kattoo, hyvinki tarkasti miten on homma hoetunu. Tarkasten lopputulemalla on hyvinkin suuri vaekutus loppusijotuspaekaan. No, sepä ei oo oma päänsärky, kuhan ny johonki, ettei ijäesyyttä tarvii kavereitta lentää,