Ihampa tuo tippa tulj silimään kun luvin avviisita että rikkaalla onkii ollunna ankijjaa tuo elämä. Lapsuus varsinnii. Kielletty leikit ja liekkö nälässäki pijetty. Mutta kun pääsi rahanmakkuun, niin lissäähän sitä haluvaa.  Pojastahan tuli  milijonääri. Seon tuo sisu kun pelittää. Sitäpä en kerro kuka kysymyksessä. Se ei tarinassa niin tähellistä.
***
Paskat siihen tohtoriksi tarvii olla liäkär. Nehän on tohtoreita maestereita melkein jokaenen. No, kyllä kae se putkimieskin on palakkasa ansaennu, aenaki eläkkeen.
***
 Valeheppuvahan ryykää joka alalle.  Lampaan vaatteissa mennään ittijään tyrkylle, vaen kun asija palijastuu sujen hampaat on samarijalsesen kurkussa.Eihän se tuo Pukki jutskakaan päevänvalua siejä. Valleenkaapu hartijoella ja puhe valetta. Hekoheko! Vaen mikä minnoon tuomihteen kun en oo tuomari. Viemäriksihän oon omijaan.
***
Muistan kun takavuosina joku minnua Rixun aseman vessassa veti lärviin. Minä jo sillon huomasin että pittee olla kaekenmualiman Heitemannia liikenteessä. Omahan oli syy kun takerrun asijaan joka ei mulle kuulunu.
***
 Onneksi seoli vaen pieni episoti. Ei tullu hikirupija, eikä  kuura-aamua! Nykysin saattaa olla raakemmat menetelmät. Moralla kylykeen ja sillä sipuli. No! SE on lähellä, olkaamme valppaat!MOE!-O-