- Aivanko luonnonmaksun päälle Reeta tarjoaa näen hyvää ainetta? On tosiaan hyvää. Potkii kuin  villihevonen. Parempaa on kuin valtionviina.
  - Eipä siitä Jaskasta ole luonnossa  maksajaksi. Saakeli pysty edes korkoja... Saa kyllä kaivaa kuvettaan.
  - Keveä on minulla lompsa. Hyvä kun saan ne ostokset jotka Elli halusi. Vaan se minun pitääkin lähteä sinne kirkolle. Kylläpä kait se Paavo tuon Reetan hoitelee. Maksat kaveruuden nimissä minunkin ryypyt.
  - Perkele sinä se olet maksussa. Ala kaivaa viisikymppiä, ainakin viinasta.
  - Höpötäpä. Minä en ole sinulle mitään maksussa.
  - Kyllä sinä et tuossa kunnossa nouse mopon selkään. Poliisi sattuu, niin joudut Pelsolle kuokkimaan.
  - Sepä tuo onkin melkein sama. Sepä on Elli niin vihurissaan siihen muutamaan Kärhämäisen ryökäleeseen, että paremmat palvelut löytyvät vaikka mistä.
  - Ei ole yhtään ihme jos Elli onkin äreänä. Kovin nuo Kitulaisen  sänkyhommat ovat mitättömällä tasolla, Reeta ei antanut armoa.
  - Pitäisikö sen Jaskan terhakoitua ja näyttää tuolle Reetukalle närhen värkit. Kovinhan tuo alkaa puhua  halventavaan sävyyn Kitulaisesta.
 - Sepä on Reetalle sama kumpiko pää pörisee. Minä sitä mahdan lähteä ajelemaan kirkolle.
   - Vaan jospa sattuu  kiiltävänappiset maisemiin? Se on sakko herkässä päihtyneelle. Olet ottanut melkoisesti.
   - Se on huonoa tuuria jos kohdalle sattuu. Poliisi tietää, että köyhältä  perkeleeltä on turhaa alkaa perimään. Ei se maksa kumminkaan, kun on entisetkin maksamatta.
   - Olet sinä liikaa  päissään nyt, Reetakin alkoi jo huolestumaan. - Ajat petäjään pahki, niin menetät ainoasi.
   - Siinäpä ei tule  paljon vahinkoja. Kyllä nämä markkinat on nähty. Ei kait tämä somene. Saattaa se mennä toiseenkin suuntaan. Ne ilot taivaassa voivat olla hyvästi antoisat, Jaska herkisteli.
   - Itsepä tuon tiedät aikuinen mies. Ei sinua auta varotella, Paavo murahti.
   - Perhana, tässä on poika joka ei poliisia säiky. Tiedätkö shinä Paavo, että ne ovat eri miehet jotka karkuun juoksee. Saakeli se Jaska kun ottaa asian jalalle, niin se tapahtuu, Jaska alkoi pikkuisen sammaltaen kehumaan.
   - Joo sepähän se onkin nähty monet kerrat.  Ei ole Jaskasta naista tyydyttämään. Siksi se Ellikin on aina niin kiukkuinen. Kaikenlaiset ne touhuun tekelehtiikin, Reeta urputti.
   - No, kyllä shiinä pitää ollakin yli äliä, joka tuommoisen metsäläisakan koinaa. Saakeli satiaiset ja  ryytynyt koko värkki. Ei kai se Paavo sen takia ole  reissunpäällä, Jaska terästäytyi.
(jat)