PÄÄSTÖJÄ-
***
Tähän on tultu ja PÄÄSTY pahasta vaen saatu pahempi tilalle. Riemujuhlissa päästetään loputkin. Päästetään kaikki mikä sidottu on. Pässit päästetään pälkähästä ja riemu irti- Täysinä tippuu huhtikuun hetelmät luvattuun maahan
***
Viisaat vaihtaa mielipiteitään. Ministerit pitää ovet auki- päiviä. Vetää kaikista ovista ja takaa työntää ruottalainen Kannat kattoon ja omitaan uudet. Kuudet mielipiteet hyväksi - on joskuskaan oikeassa. Soikeassa vaeltaa henkinen kehitys, eikä suurista tunteista ole painolastiksi!
***
Kehnot ketineet antaa rikkaalle hyvän mielen. Rahan arvoa jyrsii inflaatio - setelit tallessa Naurusaarella. Likainen raha peseytyy käyttökelpoiseksi, mutta mustuttaa valkeat kaulukset.
***
Siitä vaan sanoi Mummo ja nosti hametta. Ylämummo armahtaa synteihin sortuneet ja Muumi-mamma antoi Papalle ja Pappa  söi! Kaksin on mukavampaa tapella. Yksinollessa ei tule riitaa. Avio.ero vie tuhkatkin pesästä, eikä vaatimuksille ole loppua oleman.
***
Kesäaika antaa tilaa . Päikkärit tievossa. Paikat myyty rahan puutteessa, saatu vanhoja vellihousuja -ilman velliä. Kesällä voi kelliä munasillaan! Suuret voimat siirtää vuoria. Savua ja tuhkaapurkautuu paineella , laava valuu kuumana ja notkeana. Hukkalämpö lämmittää tulevia kesiä. Toivossa voi elää kunnes synkkyys salpaa hengen ja mustaa maalaa masentunut mieli. Vaen huumorilla pärjää aena.