BALJON
***
Pittää taas alakaa kötöstelleen jotaki joutavaaa immeisten harmiksi . Huumormielellä tässä koetan olla liikenteessä. Vaen eihän se meikäläesellä taho tuo huumorinkukka saaha tuulta siipiisä alle. Toesaalta onko se ees lentävä. Huulethan kuulema on lentävijä varsinkin pittaalliselta huuli lentää kuulema hyvin herkästi. Mulla ei kumminkaa oo kokemusta pittaallisista, eikö neo sen vanahan testamentin väkijä - muistelen - että meeppä ja tiijä näestä. Toki voet pysya paekallasi jos on tietopohojaa ennestäsä.
***
Näenä päevinä sitä ihimettellee palijoko on palijon? Esimerkiksi milijarti on jo BALJON.! Teehhäänpä ajatusleikki .Kuvitellaan km. pituinen tienpätkä. sen joka metrille pistetään tonni. Km. matkalle kertyy MILJOONA. Jos pistetään joka metrille milli niin siitä kertyy se miljadi.km. matkalle, se on jo BALJON. Kun aatellaan 750 km tie, jonka joka metrille pantu miljoonq se on se EU. potti!. On siinä raha rököllään!. Suomipojan on hyvä olla moista rahakasaa penkomassa. Ei ole syytä persuilla!
***
Muutenhan mennee komijasti. Eijoo vilu, nälästä ny puhumatta. Velatki alakaa näestäpuolin muuttuva saamisiksi.Elämä on joka suhteessa heleppuva. Tietenki sen voesi tehä pirullisen vaekijaksi jos raahautusi tuonne kaekenmaaliman ruska- sunmuille retkille.
****
Onnikassa istuva jamottaa samolla sijoella tuntikaosija välliin jotaki muka erikoesta tiiraella. Voe Hyvää Päevää. Mitä se siitä kummenee jos muutama kymmen mummaa ja pappaa kohetta tiiraelee. Eihän se tietenkää ota(jos ei pääsymaksuva) jos ei annanakkaa. Mitä sillon merkitystä merkittävän rinnalla jos vaekka ei jottae kiven-tae muuta mukuraa ei satu näkemäänkää...Täötyy sanuva: On niillä huvit!!!
***
Siinä sitton elämisen laatua kun tekkee semmosta mistä tykkää, ei semmosta mitä suuret massat tekee. Jos suurimman naotinnon tuntuu saavan sohovan nurkassa loekoelemalla, niin kellä se mahtaa olla oekeos siitä arvostella. Sehän on jokkaesella ihan ikioma tuo elämä ja kuki käöttäköön sen sitte niin ku itestä hyvältä tuntuu.Kuntoko mennee? Mitäpä se kelekkää kuulu kunki kunto? Eipä ne elukatkaa käö kuntolenkillä? Täh!
***
Ei sitä maha joutavampaa "ilua" olla kun tuo linijurissa matkaaminen. Perse puutuu ja paekkoja särkee. Kesällä on kuuma ja talavella palelee kun on pakkanen. Aivan on hanurista moenen ilottelu. Onneksi sei oo pakollista. Vaen kuten sanottu joka siitä tykkää - niin turvallista matkaa.!