SOPPII.
***
Näenä aekoena kun on huomattu, että vesi on paskan puoskari voe huokasta helepotuuksesta kun kaekki RÖTOSHERRATKI on pesseet kätesä ja kirkkaenkatsein voevat vannua - kätteni on puhtaat kaekkiin rötöksiin. Vaen se soppii! Parraeten kumminki soppii kuntopyörän satula päen persettä. Meno on niin leppossaa ja kokovartalloo hyvväelevvää, että muut satulat suap jiähä satusedälle! Vaohti ei päätä huimaa eikä ajokki karkaa vitikkoon!
***
Kesäaekana se moni joutuu kaopunkilla kahakoehin, varsinkin jos on ottanu muutaman... . Puukkohippasilla joku voe silipasta raskaammminkin. Muutama reikä ei toki haettaa. Sentää henkissä ussein selevijjää vaekka pahastihan tuo saattaa kylykireijistä henkitys valskata. Liekko häntä niin että Lapinleukku jyrsässee suuremman aokon. Moranreikähän ei palijo iluva himmennä.
***
Minnoon vitutuksissani koettanna suaha selevvää immeisen perimmäesestä tarkotuksesta, vuan päätulema on että SYYVÄ ja PASKANTAA. Elukka mikä elukka Vaekkoon ainehistuva keränny sieltä ja täältä ja varsin syvältäki, niin tutkimus junnaa paekollaan, ei ees majakka viliku.
***
Saateri eipään tuo sen kummempaa. Tuon punavihhreen YLEkiihotus täötyy ottaa rienauksena, korkijampija voemija kohtaan. Eihän meitsi polonen hirvija turhaa lausua ees Lusiferuksen nimmee. Saatikka Muhamatin.
***
Muutehan tuo on männy riskisti. Leippää on muuttunna paskaksi, vaen kun iliman viinoo on pitännä kuijjottoo . Oli tipatonta tammikuuta ja herkijämätöntä helemijä. Ja kesälläkkii on koknaki pysyneet Pitkänrivan takana. Vejä tässä ny pientäkkää ilonsiementä sierammeen. Vaen tämmöstähän seon järkijjään!
***
Nakkelin tuossa hajataettoja ruutuun. Karsastaa pahasti vaen eihän homma somemmaksi sykerry! Saattashan sitä näpyttää kuin ruuneperi, vaen ku aevo ei johata sormija oekijaan näppylään ei voe ihimeitä oottaa!!! . Tätähä se on!