... tuo alakaa näöttää tapojaan. Entiset kuijjeet ryötällä näöttää olevan. Pakkas000ta ja pyryä, pyryvä ja pakkasta. Koeta siinä sitte luovia kessään päen turkkihaalareissa fällyjen alla. Jääkarhujen rypypaekka tämmon maa on paremmin kun valakoihosen immeisen. Semmonen rehti +20 läpi vuuen oesi semmonen mukkiinmenevä.
***
SIINÄ monijaeta kertoja katellaan klasista, ennen ko alakaa räöstäät tippumaan ja täe korvallisella elämään. Pitkässä kuusessa on helteet ja valakijat yöt. On perkele se niin väärin. Vaen yksitellen seon päevät kateltava. Kävi syvin tae matalin. Kitumista on elo ihmisen. Aenaki näellä kymmenillä.
***
VIRTUVAALISTI aotosta on akselit poikki ja kumit puhki. Syylärissä vuoto, mutta peli vain kulkee. Maailma tarvitsee sirkushuveja. Kuten huomataan viisas on kohta tyhmä. Vieraat vaikenee ja viisaat horjuu , mutta pinnistys ei lopu.Suuressa tollouvessaan sitä kuvittellee, että huomenna on päevä jollon Onni potkii pirusti, kukat kukkii ja lmmin tuuli puhaltelee, Se vaen on AENA huomenna, Tännään ei mieli mettä keitä. Voe meitä!
***
ELÄMÄN merella kulkee lentävät hollantilaiset. Purjeet kasassa ja vesilastissa. Kukaan ei sano mitään, korkeintaan tavailee loppumattomia viisauksia joita viisaiden kielestä irtoaa. Tyhymemmät häppeilee tyhymyyttään eikä saa irtopisteitä ja kiintijät ei irtoa.
***
HAAVOSSA haviseva tuuli leyhyttää perseenpyyhettä. Käytettyä kortsua lojuu käytettynä ehkäisyyn. Muutama harhautunut heebo kurkkii ovelta mutta tietopuolinen viisaus tyrmää hänet. Suuret luulot kokevat suuren rommaoksen. Katkerat ilmaisut kieppuvat häkkyröinä pakkasyöhön. Hopeinen kuu katsoo naureskellen pakkastaivaalla.Eikä päivät koskaan ole peräkkäin, yö on välissä. Moe! -O-‎1.‎12.‎2013