KOPELOENTIA!
***
Tässä nyt on kopeloetu ja tunnusteltu asijanhaaroja. On huomattu, että SIELLÄ se arkku on... Orpo on pihdannu ja pannu jemmaan mielletömästi varoja. Arkku pursuu kultaa ja hopijaa kun on eletty järkevästi. Nyt kun Rinteessä kukkii rahanreikää niin nyt annetaan palaa. Jokaiselle minävaivaselle työnnettää paperirahhaa ja sitä riittää ja lisäksi velekaa saa kun haluaa. Milijaartit vilisee mittarissa ja Lin ei voi hillitä esiinpyrkivää hymyä. Viimeinkin valta meidän on!!! .4 vuotta on taas aikaa pistää hommelit vituralleen, kyllä ne vastuulliset voemat taas laittaa asiat kondikseen.
***
No, kun aikansa viskelee näetä irtoluita ja joskus huulija voe siinä jonkulaenen riemu revetä. Meno on vallatonta ja mistään piittaamatonta. Tietysti on vaara että kansa pullaottaa itkut. Mutta Se tietää nestuukin ostua ja muuta rahanmenuva. Vaan hallitus tukkee ja Tokkmanni myy paperija puoleen hintaan. Nou hätä.
***
Järkytys voe olla sitä luokkasta että se voe johattaa pyörijjään koppiin. Riski on kumminki otettava vaekka hevonpersiistä. En tosin tajua miten se sieltä löytyy. Se entinen mies on kumminki pitäny ko. paekkaa varsin tuottosana kohteena, koska on ussein siihen turvautunu viimetinkassa.
***
Minnoon koettanu tässä seorata  miten se maa makkaa. Saa sitte nähä ossuuko, mutta ennustan kopeloetu hallitus ei suostu antamaan, vaekka Li pullaotaa itkut.Olinkohan oekijassa?