Sehän on sunnuntai ja Äitienpäivä. Onnea jokaiselle ÄIDILLE !Niinhän tuo näyttää, että tulee kaunis päivä. Unenrippeet silimissä koetan postata tän höpinän. Päässä humissee ja olo on kun lentävällä ankalla! Hitostako se tuon alleviivauksen keksi?
***
Herraxiisus! Enkai mä ole ollut edes lennolla. Tosin yritin käynnistää ikikulua Pegasostani. Turhapa vaiva. Hätäsesti kompuroi maata pitkin, mutta kompastui ensimmäiseen ruohonkorteen. Vedänkö orteen koko kaakin, vaikka se saakin osakseen sitten pelkkää sääliä.
***
Säälihän on sairautta. Kukapa näinä aikoina sairastaa haluaa, Suorastaan laulaessa iltasäveltään. Palokunnan paloletku letkeänä hetkuu, ja monta metkuu mielessä on hänellä... kukapa senkään tiennee.
***
Eihän rikkaaseen raha tehoa. Naisenaseet ja tuoksu tepsii, jo alkoi juoksu-aika. Siinä se taika että ollakko vai eikö ollakkaan. Kun häviämistemppu tehty onnistuneesti. Joten eipä tupata jos ei tykätä!
***
Ehkä uusi tuleminen on entistä näyttävämpi. Konttaamista en suosittele kastuu pikkarit ja jäätyy sitten jos ei käy kuumana. Tietysti jos tirkistelyt siirtää tulevaisuuteen. Viuhka voi olla toinen ja menestys aikamoinen.
***
Jälkipyykissä löytyy tahroja lakanalla. Hoh mitähän ne onkaan! Vaan elähän suutu... Valkopesuohjelma käyntiin. Tuhkaa varistellaan päähämme ja olemme sitten niin arvokkaan vanhoja!