Tässä oon pähkäelly, näenä riettaena aekoena, että se itte asijassa on hukattu kokonaan. Aenaki töllössä. Kohta kae uutisissa ja kirkonmeinikissa mennää suoraan paritustouhuihin.
***
Olis se tuo moraalikin hyvä olla kuin kasetti. Kirkkoon mennessä kasetti pyöriin. Ei viisari värise vaikka olisi naispappi kuin enkeli.
***
Mutta pikkujouluun ei kasettija lainkaan. Saattais olla vaikka nelin naija. Kaksinaisi ja yhtä ei. Ny kirijottajalla pitäs olla morraalimittari. Näöttää olevan morraali kattelussa.
***
Skotti ei morraalista perusta, ei muuta kuin kilttijä piälle ja iliman housuja. Huomisesta ei tietua kun tämäki päivä meni persiilleen. Sopiva tilanne niin nostaa helemaa...
***
Muutenki kirijallien ilimasu on sitä sun tätä.Sitä oon koettanu apinoija. Seon se oma näkemys jota muut ei tajua. Onko Välii! Aena joku säälistä peukun pistää. Hyvä niin.
***
Semmonennii tapaus: Rosson pikku tyttö kääntää Rosvoksi. Se on niin ihme tapahtuma että siitä tulee runo??? Haloo, missä mennään ja mihin tullaan? Kun teksteistä otetaan kirosanat poies niin se on yhtä tyhjää kuin meikäläesen asijattomuuvet.
***
Taas pittää sanua. Mun puolesta saa itekuhi hupattaa vaikka pelekkää vittua. Mutta elekää mulle sanoko että sillä on merkityksiä, joita sillä ei oo. Jumankauta näkkeehän se Sokija Reetaki että pikku päissään sitä tekkee mitä vain