OIVALLUKSIA-
Niin se vaen tämähi vuosi lähti menemään. Toesta päevää on jo pyyhkästy urakasta poekkee. Jos näen heleppo on tämä vuosi, niin ei hätäpäevää. Terroristit näöttää taas hilluneen. Ne on niin vihassii nuo muhametit!
***
Kuuraaamujahan on tietennii ooteltavissa ja parraassa tae pahimmassa tappaoksessa jopa paokkupakkasija.
Tuolla en tietenkää tarkottanu rejaalielämätä, vaen tuota henkistä puolta. Se kun joskus pistää vihaksi joskus taas ei.
***
Lussakelejähän se tämä ihimisenraato haluvaesi niin fyysisellä kuin psyykkiselläki sektorilla. Mutta kumpikaahan ei oo itte päätettävissä. Näen ollen on kopolla kourin ooteltava syvän pamppaellen mitä kulumantakana oottaa..
***
Tuulenheiluteltavissa ne on tuurit tännäe vuonna. Sattuma korijaa satuvaan. Luulis että viuhkat oesi kääntyneet osottammaan yläviistoon. Uuvenvuojen luppaoksia en menny tekemään. Perkele seon yhtä tyhyjän kaa. Sitä kun ei ennää illalla muista mitä aamulla tuli luvattuva.
***
Ja hittijako tuota suunnittelemaan? Olla tössöttää niinkun tähännii asti. Tietosia pahheita eijoo. Tosinhan niitä kuulema pitäs olla. Naeset rakastuu renttuihin ja sillä sektorilla on toevomuksen varraa.
***
Miten tuossa kävisi jos alakas pahhuutta harijottammaan, saesko naesija, aenaki rumimpia häjistellä loetommalle! Tämmoli tuulentupa osastua.:D
***
Olipa miten oli. Pääasija että asijat ovat jollahi laella.Leipee ja lämmintä riittäs ja eipä se haettaes vaekka muutaman sokuripalasen saesi imeskeltäväksi toesinaan. Tämä sokeri tarkottaa elämän naotintoja.
***
Tosin minä en koje naotinnoksi istuva jossae katsomossa kuuntelemassa jonku hoelaamista tae tyhyjän aekasija massatapahtumiija. Parraeten hermo leppää kun saa yön hilijasuuvessa näpytellä tarinoeta ja runojahi. Näellä keinon se pittää jatkaa. Ja luppaan jakkaa tuotoksia kaveerille fb-seinällä, tykkäspä sitte tae ei. Näellä mennään!  <3 <3