TUULEN TUOMAA
Huomenta! Yleisön pyynnöstä huolimatta aju jatkuu, jos mahollista entistäkin innokkaammin!
***
Jälleen viikko loppupuolella.. Mitä tuonee tullessaan. ainakin lunta.... Toivottavasti kaekki mennee hyvissä merkeissä. - 13..7 näyttää digitaali. Onneksi kolahommat on ulkoistettu!
***
Saateri. Moni on käsittäny väärin tämän ulukoestamisen. Eihän ulukoestaminen onnistu sisäveskissä pytyllä. Ehei! Se pittää mennä ulos käsivarsipaskalle nurkan taa. Tae jos haluvaa käöttää nykyaekasempaa tekniikkaa niin riuku tuo huomattavvaa helepotusta. Ei pasko kantapäelleen.
***
Totta kae ja perkule. Markkinavoemijen jyminä on sulosoentua immeisen korvalle, oli se sitte kommari tae kapitalisti. Aena lähtee. - ja kilisee.
***
Akat lähtee ja tukka lähtee ja kaekki lähtee. Mistää vaen ei mittää tule.'No, tulleehan sitä lunta tuppaan ja rakkeita porstuvaan, mutta kesäajaksi helepottaa. Ja tietenki vuosiatullee lissää, Sitte kun 100 tappaelee..?? Onko se palijo? Rahassa aeka vähä? Baljongo on baljon?
****
Vaen vitunko vällii silläki sitte on? Tuli taekka meni niin sama kurijuus täöttää immeisen tulevaesuusvisijot. Menneisyyshän onki ihan hanurista.
***
Kyllä sitä taevaan portilla vielä riemulaolu veisattaan, kuhan tämä saatanan kurijuus loppuu. Voesi ajatella semmonen joka näkkee vaen mustaa. HEKO !!!Tunnelissakin ihan pimij'ää.
***
No, voehan suatanna! Väettääkö joku ettei ou ennestään ollunna ikkää kuin tuonpuoleisessa? Tae aenaki muinnaes muisto eli JÄÄNNE. Sitä kun sielu parka kuulema vajeltaa maalimankaekkeuvvessa millon hevosena, kasvina tae immeisenä.
***
Uskosko tuotakaa? Oli miten oli niin näen on! Siis suomeksi sanottuna jäte. Vaen missäpä se paska muuvalla kun rattaassa? Niin ennen sanottiin. Ja siinä se meikäki on pyöriny muun tuskan lisänä kuin parempiki kokkare.
***
Tuossa sanomassani eijollu mittää henkilökohtasta, eikä seo vittuiluvakkaa. Seon vaen tottuus joka ei pala tulessakkaa, eikä häviä hävittämällä. Se vaen on. Toesekseen saa sitä itelleen vittuilla jos ei muut hattuile. Se kasvattaa luonnetta ja on ikkään kuin reenaosta helevetin hulinoehin. Siitä se tuumasi Saikovskiki!