LEPPOSAA...
...lauantaita jokaiselle ken hereillä on. Siitä sitä taas lähetään. Resunen viikkohan tässä on eletty. Helluntaikihan se lienee kohta, ei vaan oo muistikuvvaa asijasta millon on. . No, tullee se kumminki. Voehän Äetijenpäevä!
***
Mikkäähän se ei viiksetä niin palijo kuin nuo ekonomit -muka"Nerot Luojan armosta" Ne lukkee noeta ennusteitaan kuin heillä oesi se yksi ja aenu viisaus hallussa. Minusta yhenihimisen näkemys on meleko yksipuolinen ja suppija. Lisäksi jonku kuppikunnan etujen mukasija. Semmosta variksen hommaa. Tiijättähän nokka tarttuu, pyrstö tartuu...Paskan marjat yksi ihiminen ei pysty tietämään esim. hallituksen ratkasuja onko ne oikeita vai vääriä. Nehän on 3-puolueen kompromissi. Demokraattisesti syntynyt päätos. Miten selaisen päätöksen joku yksi "viisas" voi sanoa että päin persettä.?
***
Asioillahan on aina vähintään    kaksi puolta. Kahta tietä ei voi yhellä hevosella ajella. Täytyy valita se vähemmän arveluttava. Sittehän sen näkee kun perille pääsee oliko valinta hyvä. Toista ei kumminkaan voi ajaa palaamatta risteykseen. Hehhee, on tässäkin hevosmies!
***
Oli miten oli niin nuo Ekonominperkeleet on semmosta sakkia enimmäkseen, että niihen puhheissa eijoo taikaa. Tuuli huulia liikuttaa ja otetaanhan taas!
***
No eiköpä tuo riittäne näen lauantaeaamun päästöksi. Puuron jäläkeen lissää - jos kehtaa. Ekonomit kukkuvat ja munivat vieraisiin pesiin ja sitten tulevat töllöön tosimielellä haastamaan, kuinka viisaus on minulla ja muijen ratkasut väärijä. Riittäköön ekonomeille sajetta ja kurijia ilimoja, ehkä oppivat nöyryyttä.