HÄPIJÄÄ.
***
Pääministeri pöntostään kehotti kansalaesija häpiämmää. Tämä meikkä on nouvattanu kehotusta javetänny lakkija silimille aena kun näetä sepustuksija seinälleni ripustan. Riittääkö se? No hävetään lissää. Kaekkialla huomaa häpijä tarvetta, joten jokkoon yhtykää esivallan pyynnöstä!
***
Nytki kun on ilmennyt sikamaista sikailua sikaloissa. Sikamaiset isännät ovat olleet sikamaisen holtittomia Sikalassa sikojensa parissa. Sikamaisia kuvia on esitelty sikamaisissa ohjelmissa joissa sijat ovat olleet aivan sikoja.Hävetkää!
***
Sijan hengestähän nyt on kysymys. Henkilökohtaiset tuntemukset ovat saaneet sikamaisia muotoja. Viherpiipertäjät ovat sikamaisesti tonkineet Sikalan pahnoja ja huomanneet niissä sikamaisen suuria sikoja.Pitäskö hävetä?
***
Tonkijessaan piipe on löyttäny jopa tiineitä sikoja. Syyllistävä sormi osottaa kohti sikamaista isäntää.Häpiä!
***
Monesti ne sijat ovat olleet jopa henkitoreissaan. Se on saanut sijasta kiinnostuneen piipertäjän sikamaiseen raivoon. Sikamaisessa kiihkossaan he ovat ottaneetkin sitten sikamaisia kuvia joissa Sika on ollut pääosassa, hengissä tai ilman..Hävetä pitäs.
***
Onhan se sikamaista jos tunkeudutaan toisen omistamiin tiloihin. Tarkoituksena vahingoittaa toisen bisnestä. Se on sikamainen rikos josta pitäisi antaa sikamaisia rangaistuksia.Ja häpijä.
***
Loppujenlopuksi kysymyksessähän ei ole sikojen hengestä, vaan suuri viha yhtä kansanosaa kohtaan. Tehdään kaikkensa että maaseutu kuolisi kokonaan.Kaekki hävetään ääneen!!!