Kyllä seon tuo tyytymättömijen tyyvyttäminen mahoton tehtävä. Kellä tekkee mieli seksii -  kuka leipäjonossa kärvöttää. Suattaapa olla semmossiiki joella on rahhoo liijan nirkosesti. Suatana kuka nuo kaekki tyyvyttää, aenakkaa pysyvästi?
***
Tyytymättömyys on toesaalta hyväki asija. Jos on tyytymätön niin sitä voe koettaa kohentaa olojaan. Sitte se on paha jos lipsahtaa ahaneuven puolelle sillon tyytymättömyys ruokkii ihtijään.
***
- Mulle kaekki huutaa ahanas suu ja käjet kaohoo tavarata vaekka muijen käsistä! Semmostahan nykyvään tappaa joka puolella. Ja eikö tuo vaen hullummaksi tuosta menne. tahikka tulle. Aenaki maamerkit on pahasti sinne päen vinksollaan.
***
 Meeppä ja tiijä? Tietystikkää ei oo pakko mennä, jossei taho! Tahonvoemalla voe siirtää vuorija - aenakin takin. Vuoret väestyköön ja kukkujat horijukoon - mutta aamuun on vielä aikaa.
***
Köhästä la-aamua hyvät vieraat. Mistä lie pasiliskon siepannu. Nokka on ku vasara ja pää varman räkkää täönnä. Lääkintä mielessä imasin konijakit, pikkusen rintaa lämmittää.No katastellaan ja ongitaan ajatuksen sirpaleita tuolta hummeetin lokeroesta. Sori vaan jos katkoo.
***
Minnoon kyllä sitä mieltä että ny oesi aeka mennä rahamiehillä lakkoon. Saateri kun pörssit tippuu ja salakku vuotaa, mistää ei saa ennee tulonpoekasta. Ja köyhä kansa vuan naorraa kun markkinavoema jyrsiii viimmesetkii optijot ja rahakasat - kohta on paekalla pelekkä kuoppa.