...pikkusen keheno aamu.Psori aktiivisesti liikenteessä. Kutajaa joka paekasta - varsinki selekä on kun tulessa - kele. Nivelijä kolottaa pirullisesti. Panadoolia naamariin - auttaako? No eipä juuri, ei ainakaa kutinaan. Vaen minkäs teet?  - Jollaki on vieläki kehenommin.Ei parane valittaa. Anteeksi - sattu lipsahtaan!

Kesä näöttää jatkuvan, vaekkei oo vielä kesäkuu. Mittarissa jo +13.6. Taitaa päästä ottaan aurinkokylpyjä kutisevaan selekään. Eilen tuulla vornotti niin kylymästi, että vasta iltapäivällä kävin kotvan hytisemässä pihalla.

Ihimeen äkkijä se on tuo luontovärkänny noehin lehtipuihin vihirijää. Pihanurtsiki kohta vaatii leiiausta.Tiijä sitte onko siinäkää mieltä. Antas kaekkijen kukkijen kukkia. Näöttää kuitenki olevan muotia, että kalutaan hehtaaritolokulla nurmikkoja tasaseksi. -maallaki. Nykysin ruohonleikkurit pärisee joka pihalla. Ennen pihakulumat niitettiin viikatteella elukoelle talavievvääksi. Kaekki muuttuu!

Pittää oekasta tuohon sohovalle. Jos se pikkusen ... Saenpas vikinän katkastua. Häntä pystyyn ja etijä päen  hittaasti ja epävarmasti, mutta liike on tärkein? Näessä merkeissä! -O-