Suuren näppylähansikas yrityksen projektivastaava Tuomo oli loman tarpeessa. Siispä hän aikoi heittää vaihteen vapaalle. Koska oli loman onnistumisen kannalta tärkeää, että kaikki mahdolliset vastoinkäymiset eliminoitaisiin ennakkoon, niin Tuomo valmistautui lomalle perusteellisesti.
Suurissa lehti-ilmoituksissa hän oli nähnyt monenlaisia houkutuksia ja mainoksia,
hän otti myös kestävyysnäkökohdat huomioon.
Koska matka tulisi olemaan rankka Tuomo päätyi dopinkiin.Hän otti pitkän kuurin "Himohäss" nimistä vahvennetta, sillä hän tiesi että vain vahva kunto voi antaa parhaan lomanautinnon. Raskaassa päivätyössään hän oli täysin loppuunpalanut ,polttamalla kynttiläänsä kummastakin päästä.
.Näppylähanskojentoimitukset oli oleellinen osa hänen työssään. Hän osti hanskoja Kiinasta pienellä rahalla ja möi Suomen isokenkäisille , eritarkoituksiin, suurella rahalla. Varsinkin erikoismallit jotka olivat suunniteltu naisen korvikkeeksi , oli erittäin kysyttyjä.
Tuomo oli myös projektivastaavana, suuren globaalinyhtiön rahoittamassa projektissa joka tutki myllynkivien sielunelämää, niiden halua esiintyä parittain , sekä niiden käsittämätöntä halua hakeutua päällekkäin.
Kuuluipa projektiin, tutkimus siitäkin, lisääntyvätkö myllynkivet ja miten. Tuomo itse on vahvasti avioliitossa ja tietää kyllä miten ihminen sukuaan jatkaa.
Mutta tähänastisissa tutkimuksissa , myllynkivillä ei näytä olevan menetelmät samansuuntaisia, suurissa ja tarkoissa tutkimuksissa Tuomo on päätynyt jo sellaiseenkin päätelmään, että ne olisi sisäsiittoisia.
Ennen kuin Tuomo lähti hän halusi järjestää MK -projektin hyviin käsiin. Tiedotus ja kaikkinainen toiminta jätettiin minun vastuulle. Mahdollisiin velan ja maksujen perintöihin oli Aulis, Tuomon mielestä sopiva. Alussa Auliksella homma ei ollut ns. hanskassa, mutta kun olin sapluunan väännellyt rautalangasta hän alkoi oppia. -jat.-