MELEKO MUORI..
...se alakaa olla tämä Rakas Suomi Neito. Mun laskujen mukkaan tullee 102v itsenäisiä vuosija. Ehäm minnoo ollu syntyjä syvijä kahtomassa, pitänee uskuva faktatietoon.
***
Seon meleko saavutus näessä epävakkaissa olloissa. Toevon mukkaan näetä itsenäisiä aikoja jatkuu etteenpäinkin. Suomi pysynee maailmankartalla vielä pitkään. Kukapa näille raukoille rajoille olisi ees pyrkimässä. No, eipähän tuota pijä mennä takkuuseen. Asseet kilisee ja paeneet kasvaa puolella jos toisella. Se näkee ken elää.
***
Monenlaestahan se Neito on matkallaan joutunut kokemaan. Häntä on riepoteltu ittään jos länteen. On raiskattu ja häpäisty. mutta on ollut myös riemuisia menestymisen aikoja. Mitä sitten tulevaisuus tuo, se on pitkässä kuusessa.
***
Kavereita pitäsi olla hyvinä päivinä, silloin niitä on huonoinakin hetkinä. Toivotetaan Suomi-Neidolle onnellisia lisä vuosia. 200 seoraava suurempi paalu. Miten lie palikat sittten, Luoja tietää vaen ei kerro.-
***
Ei kae siinä ku kevijää taevalta. ja jos tuskansiipi sipasee niin löytyy yhteistä sopua js rakkaotta ratkoa kiistat kansan parraaksi.