HUKASSA
***
Pirullinen helle  vyöryy yli maan. Liekeissä kärventyy selkeä ajatus. Hukka perii saamisiaan eikä kainostele. Vie tuhkat pesästä ja tuo mukanaanhikeä ja kyyneleitä. Suuret ikäluokat huokaa millooin hetki lyö. Varoittamatta hetki lyö Ällikällä ja suuret ovat täyttymättömät toiveet jotka pannaan kierrätykseen, että täyttyy se mikä määrätty on.
***
Kaukaa siintävät kaukaiset vuoret. Silmissä vilisee seitikin antama huuma. Onko kuuma? Kesä menimahottomuuksiin! Suurena laskeutuu taivas maanpäälle. Alle ei saa jäädä! Sieraimista sinkoilee elämän neste. Verta pakkiin ja vedetään viimeinen virsi!
***
Hukassa hirsi joka oli elämäni puu. Avoinna suu josta näkyy huomisen tuulet. Joko kuulet? Jossain louhitaan! Monistus toimi menossa. Selkä kenossa otan vastaan mitä tuleman pitää. Mikäli itää pikku louhet täyttävät maan ja käyttävät kiviainesta sielujensa hyväksi. Pysyväksi iloksi muodostuu kivinäyttely. Kivikasvoin katsovat jäykät naamat.
***
Häkissä vielä killuu hirressä kanarialintu. Pää alaspäin. Menikö veri päähän ja jäähän nappasi Inarin järven. Niin pitkä on kuin paksukin. Tyytyväisyys taattu tai rahat takaisin. Makasin... onneni ohi. On niin pienestä kiinni ja mahdoton ei mahdu olemattomaan. Kultainen leikkaus on rikkaiden viihdettä. Köyhä tyytyä saa elettyihin päiviin. Näin ollen Hukka perii mikä on hukassa ja se ei ole vähän <3