PUUTE.
***
Nyt on uupelo ällistä ja hoksasta. Viisaat on maastamme loppuneet. Nyt mennään paenovoemalla Rinnettä alas ja kansa seisoo hoomoelasena ihimettelemässä millon rysähtä. Katkee luita ja tarvii monenmoesta varaossaa.
***
Eiköön tässä lie itekki vanahhaa mallija, että tuskin varaossii hyllystä löytee. Hyvähän tuo on kuitenki että teorastamot myö halavalla nivellii ja ja muuta luukomponetteja.
***
Aevojahan ei taija löytyvä. Vaen niitähän eijoo meikällä olluna tähänkää asti. Ei ossaes kuitenkaa käöttee. Ja hyvin on menny! Mitä joskus virran puutetta, vaen sikijä yöuni lattaa akkua aeka riskisti.
***
Tässä voe olla aevan huoleton kyllä kunnossapito toemmii. Maksaahan se. Vaen ei haittaa kun saa halavalla. Maksa varsinki maksaa, mutta jos ryypynvälit värkkää pitemmäksi niin eiköön tuo iloksi muutu?
***
Kylläkae hyväosasella on kaekki naotinnot naotittavana. Katteoksissaaan moni meinovvaa väheksyvä Naapurisa naotintoja. Ei kantsi olla moksiskaa. Anna naapurin naottiam seijoo sulta poes.Naoti itekki elämästä ja anna roppasi naottija. Resurssien puitteissa.
***
Joo, vae sehän on semmosta että ite kullaki se toesinaan vastustaa, mutta joskus paestaa päivä siihen risukassaanki. Joten eikö tuo oo ölövinä kateltava ja ellää tätä päevää ja enakoija sitä huommisen onnenpotkua. Sitäpä Lottovoettua! Tosin ensin kae pitäs alottaa lottaaminen.