...seon hyvinki rassaavaa.Nimittäen tuon töllön kahtomisen. Liekkö ne nuo ohojelmat muuttunu niin korkijatasoseksi ettei tämmönen tollompi ällyä niihen päälle. Vae onko tuo vanahuus riipassu huumorintajun kankaalle. Siinäpä mahtas olla pohtimista. Asija kiinnostaa - kohtapa enempi ku hömppä

Siinähän on monellahi kanavalla tarijolla viihteohojelmaa. Suuresta maenoksesta huolimatta  se PUTTOUS, ainaki näen varttuneemman immeisen kannalta on peräti surkija. Alkeellista naamanvääntelyä ja änkytystä. Ketä se huvittaa? Kyllä on käsikirijottaja kirijottanu tekstisä jaloella.Tae aenaki sukat käsissä?

1. saisi mitä ilmeisimmin pysyä tuolla asiaojelman puolella. Yleliiksit panee yrjöt kurkkuun. Uutisvuoto on jota katsoo jos on hyvät vieraat. Kaikenkaikkiaan joskus on hyviä oivalluksia. Tosin toisinaan menee  miinuksen puolelle.

Ruottalaiset ja saksalaiset  jännäri elokuvat ja joskus englantilaisetkin ovat varsin viihdyttävää katsottavaa. Mutta amer. ovat liikaa räiskimistä ja raiúhattomia ja nopeita. Katsoja ei aina tiedä mitä tapahtui. Ei kae se niin väliksi ole, mutta ärsyttää.Puhun ny vaen itestäni. Muista en tiijä!

On se kumma kun kanavia on vaikka kuin monta, niin jokaiselta tulee lähes samaan potaskaa.. Mutta siihenpä se on tytyminen. Toisinaan vaan tuntuu joutasikko koko töllö mäkeen? Tosin voihan se olla vika mussaki! Niinku varmasti onki ja eikae ne yhen horiskon tautta ala muuttaan tarijontaa? Näen on!  -O-17.1.2014