... ei se mittää. Läski kasvaa ja taevas lähennee. Pakkanen ei pane eikä itän halla. Suurilla isännilla on isot potut ja monella perse maata viistää. Lasi on varttija vaella täönnä, eikä tässä hättää kummempaa!!

Voeko enempää toevua, iliman toevua? Seon vaarallista asettaa suurija suunnitelmija täötäntöön. Seoraa konkurssi ja alamäki ja taas akat naoraa. Voe saatana Joo pihallahan ne köyhät on. No, korkeintaan venneen alla. Vaen kesä on vielä ja on rannalla hamppari. Ja töetä saa muurari jos on -vappaa...! Linnut laolaa hävittömijä ja elämä jatkuu - vuosrenkaesta viis!

Mistä se mummovaenajan seslonkit tähän nykäsi No koska tuli tyrkylle niin sehän pittää käsitellä!. Sehän mumman sänky oli sivustavejettävä puusänky.Olokipatja ja yöllä viihteenä lutikoeta ja kirppuja. Vaen mitä näestä. Sehän on maallista tavarata ja sittei meikäraokalla ou. Onneksi! Mikä pirun vahtuu niissä oesi kun aeka syö ja ruoste raeskaa.

Sanoppa, mikä tässä Suomalaesessa menossa sinnua ahistaa? Sekö että rikkaat saa palijo rahhaa. Perkele ohan sitä itekelläki. Miksi sulla pitäs olla eniten? Saatana suomessa ei kunnon köyhää oo, jos eijoo ite pannu asijoeta pilalle. Meikällä eijoo rahhaa vaen ruokanen koti.  pääsee syömmään joka päevä, liikaaki. Tulevaahan ei tiijä, vaen seon sen ajan murhe.

Tojellinen köyhä on se jolla ei oo mittää tietua mitä huommenna suuhun pistää. Perkele suomen köyhät ajjaa aotoella ja ravatti kaolassa. Syö roskaruokaa ja kalijaa riittää.-O-‎11.6.‎2014