...aekana pittää kattuva volokasta muojikkaasti tuonne terveöstoemensektorille. Siellä aena hoksataan uutta ja parempaa. Muka! Mutta vanahat menetelmät saa lääkärikunnan keskuuvessa olokapään kohotteluva. Terveös on peräti tärkijää joka asijassa.  Otetaampa esmerkiksi vaekka evuskunta? Siellä evustajarakat tekkee mitä tehtävissä on. Ussein saeraana ja huoltuva kaepaavana.
Varmasti uuvet menetelmät tervehyttäesi rutkasti koko ejustuslaetoksen avvoemuutta ja kestävän kehityksen periaatetta. Mutta esimerkiksi  tuo korvakynttilähoeto mullistaa ministerin aeneenvaehunnan aevan uuvelle tasolle.. Jos perse kestää kynttilän vetäsyt, kestää se merivettäki. En tiijä tarviiko kestää, vaen varulta vieras koeraa lyö. Ne ministerit ku alavariisa ovatten jollae risteilyllä.  Eihän ikkää tiijä jos niillä laevaristiretkillä paatti keikahtaa nurin. Seon kurijaa jos hörsäsee peräreijästä suolavettä sisuksiin.

Selevä aokko on tietenki hyvä niin miehelle ku naeselle. Ähkäsemättä kuonat kompostiin - sano. Kaeken sen voe  muuttaa rahaksi. Ilimeinen markkinarako oottaa? Se jos mikä avittaa kansakunnan hyvinvoentija ja kohentaa elintasuva.

Vae asijasta seitemänteen. Tupakkatouhuva ne moettii? Muka tuomittavana!Tarkemmin aateltuna. Kessuhomma voesi olla tietenki hyvinki kannatettavvaa. Vielä löytyy sankoen pilivein miehijä jokka raotaesen terveyvesä vuoksi haluvaa lyhennystä laskettuun elinaekaan. Onnistuneesti hankittu syöpä lyhentää kummasti jo elinaekaa ja aenahan ruumis on kaoniimpi mitä nuorempana älyvää tyhyjää potkasta.
Suatanna! mitä minä tyhymällä piälläni taijjuun niin siinä naesparvi kyynelehtii komijan vaenajan arkun äärellä. Myöhästähän seon kiukuta kun pikkarit on jalassa.
Turhaa tuosta tuommosta mekkallaa nostaa. Helepossa asijassa. Ohan se vähä niinnii!!!!!!  -O-‎1.‎8.‎2013