ONNENPOTKUJA
tässä oottelee perse pitkällä. Aijai kun saesikki semmosen millinpotkun niin se sinkaotasi meleko matalaan lentoon. Mutta koskaan se onni kun ei oo vastaan kävelly, vielä vähemmin potkinu, niin toevehan on turha ja tarpeeton. Mutta mikäpä se niin tarpeellista on tässä immeisen elämässä. Siitä on näöttyvä menneiltä vuosituhansilta. Vaekkon ollu kuinka tärkijä, viisas ja rikas valijoimmeinen, niin sinne on valta vajunu maanrakkoon. Ei oo loppujenlopuksi onni riittäny.
***
Harhaa vaen on elo ihmisen... laoleli runnoelija pienessä sievässä istuvessaan sulukakynä koprassaan kesäsenä päevänä kotikoevun juurella. Viinat oli kaekki ja muutenki vitutti niin se tunnetila piti tallentaa muijenki kurijien hoelattavaksi häjän hetkellä.
***
Tuskin tilanne oli niin paha kuin tekijä antaa ymmärtää, saattaahan olla että pontikkapannu tiputteli kalliita tippoja siinä äärellä ja se sae höpisemmään kaekenmoesta ennen kunnon tukkihumalaa. Kovasti mukavassa tilassa siinä saatto luritella kuolemattomija ajatuksijaan. Mutta kuinkas kävi runoilijan? Runot elää, mutta tekijä on hiekansyönnissä ollut jo pitemmän aekaa.
***
Mitä minnoon antanu itelleni saaha tiettäväksi, niin nuo suuret runnoelijat on olleet melekolaella viinamäjenmiehijä. Aenetta on kulunu ja kuolemattomija säkeitä syntyny. Iliman alkomahoolija oesi varmaan moni ihanuus jääny syntymättä? Näen ollen on sangen suuri vaikutus tuolla viinalla kaiken uuven ja erilaesen syntyyn. Näen se on nähtävä?
***
Tänä tiistaeaamuna tahtoo tihkasta raskaanlaesesti tämä postaaminen. Voentiki voesi olla parempi.Vaen vähäpä siihen voi vaikuttaa kun nykkii sieltä ja kiristää täältä. Kivut yritän unohtaa näpyttelyyn. Mutta ei aota itku markkinoella. Monella on moninkertaisesti huonommin, joten kiitollinenhan tässä pitäsi olla . Itse kukin kuitenkin totteuttaa sitä ommaa kohtaluuvaan. Menee niin kuin menee. Minnoon ikävä immeinnnen kun napisen turhia. Parkissonniin kooetan tutustua. Inha tyyppi!
***
Pakkasta pittää. -17.7 on Kempeleeen lukkema. Siperija opettaa rankasti.