TÄSTÄHÄN se taas käönnistyy ja mennee mehtään. Mikä siinä juppasee kun polettaa niin raskaasti. Oesko teheny piikkijä tuluppaan. No ny pärähti. Mopo keulii jo. Syksynen hämärä kietoo päällensä hämärän huntua ja kinoksessa on ahasta eikä umpi aokia. Jos ennakoijaan tulevaa...
...
 SUURIN silimin silimäilin filimin. Ruumista tuli enempi ku laki sallii ja komisaarihan siihen piti panna hommiin. Pölijä oli. Oes kahtonu filimin ensin nii oes tienny missä ja kuka se murhaaja  on. No tekkeepähän jotaki palakkasa etteen - ja taakse.
***
 MELEKEEN silmittömässä , korvinkuulumattomissa  virtaa hiljaiset joet. Jään alla ne löytää perille. Lämmin valtameri odottaa. Siellä on helppo oottaa ylösnousemustaaan . Virttä tulee, mutta minä vaan katson ja odotan. Hitostako se lykkäsi virsiosastolle? No ajatusta tulee j menee ja virtaa. Siihen on alistuttava, eikä tehä liian äkkinäisiä liikkeitä!
***
MINÄ odotan nousevaa päivää. Kivenpalaset krassaa kukkuani ja ilta on vielä nuori, vaikka muori löysi vaarin, ei se tilannetta muuta. Paree on silloin kun nuortea kukkaset on. Lakastuneet vain suututtaa. Kerran nuori aina nuori, valehtelevat siniset huulet ja pää tutisten nakataan taas tabu. Elämä on ja viikatteenterä vilikkuu nurkantakana.
***
KANTOKYKY näyttää heikolta selkä notkolla ja pidädyskyky alentunut. Taakka painaa, kunnes on vainaa, otetaan lainaa jos oma ei riitä, kuitenkin kiitä mitä sait ja liitä iltarukoukseen pyyntö paremmasta. Autuaita ovat ne jokka malttaa oottaa. Sillä katso hättäelemällä voe valita väärin. Harkintaa ystäväy, sillä hoppu ei oo hyväksi eikä kiire kunniaksi.

Täh? Tuskin silimä auennu kun jo nukuttaa. Kaohufilimijä katellessa ei palijo leppää, varsinki jos on ite pääroolissa. Vaen jos siltä tuntuu voe päekät vetasta. SE siitä´Hyvää päivää! -O- .15.8.2014