...lieventävä asianhaaraa on liitetty haaraliikkeeseen. Haaraliike vaatii notkeutta tai liikemiestaitoa. Peräti aitoa tunnelmaa ja monenlaista kannanottoa. Kannanotto on vaikeaa jos on Norjanlipposet. Vaikeaksi menee tää homma. Nukuttaa !! Vaseliini oli myrkkyä. Kurkku liukas mutta karkea. Pitää ja paranoo.

Hampaat helisee menneitä loistonpäiviään. Juuret vain irvistää huomisen kauheudelle. Tympeäntuntoista on pistää fluoria suuhun kun puuhun nousee moni perse eellä. Veellä on pesty monet poijat puhtaaksi ja kaikkialla on paniikki päällä.

Myrsky vinkuu ja moni hinkuu kissaa pöyvälle. Kissa rukka. Sukkamehulla käynnistyy ankea perhe-elämä. Ulkoruokinta antaa väriä poskiin ja syksy saa. Mutta pystyykö?

Vaseliini tarpeen jos tihkasee, moni hihkasee jos on luisto hyvä. Syvä kuilu edessä jota tyynnä kyntää aurallansa maata isien. Oikeusjuttu on niinkuin se luetaan. Aa-sian ajajat käärii rahaa ja köyhät pelaa armopaloilla. Oi kivenlohkare. Milloin särmäsi hioutuu. Konsa koittaa aika jolloin louhoksesta löytyy helmi?

Loppuijäksi on hupeneva luonnonvara jokaisen elävän kohdalla. Se on joka päivä yksi pois. Piikki kammassa. Montako jälellä. Onneksi ei tiedä, jos ei turvaudu köyteen tai myrkkyviinaan.Virpoa ehtii kunhan ensin virkoaa. Jos sittenkään. Ei kantsi Toivoa heittää, jos ei ole isompi? Toivo on tuhti mies. -O-‎6.‎7.‎2013