MARTTA&MARIA.
***
Kevijät huomenet vaan! Raskasta sannaa en oo pahemmin puhunu. Äläkää lukeko sitä mulle synniksi, silllä raskaeta puhhuu isokenkäset! Sillä heillä on kantokykyä! Pakkasta! Lukema on -11.6. Kohta talavi menny, aeka mukavasti. Saattaahan se maalis vielä kokkeilla, mutta toenen silimä vettä vuotaa.
***
EILISELTÄ jäe vaevaamaan tuo hyväosasuus. Siinä sitton pohtimista mitä se oekein merkkaa. Oesikko se semmonen jota kajehittaan?
***
Syrijästä kattojen se voe siltä näöttää, mutta tottuus on toenen Se kun on vaen immeinen omine vaevoneen ja vastuksinneen. Kuolema tullee aikonaan ja jälelle jäävät tappelee perinnöstä verissä päen. Elämä on saattanu olla yhtä helevettijä.
***
MARIJAHAN se oli hyvänosan valinnu, ja sanovat ettei sitä oteta siltä poes. Tietääkö kukaan minkä vérrattoman osan ne Marialle asenti. Martalla taesi olla sitte huonoja osija lähtemmään asti?No eikö se ollu meleko työmyyrä mikäli on uskominen kuulopuhheisiin. Kovassa käötössä neon paekat lujilla.
***
TAESIPA se Eesau olla karvanen kaveri, aenaki mitä voe ajatella noesta pappijen tarinoesta. Tiijä sitte kuinka palijo on pantu lekettä eholle. Vae eikae tuolla väliä?
'''
Mistä hemmetistä se ajatus kaapasi tuonne kaokasiin asijoehin . Päässä seilaa haku päällä koko ajan niin nappasi sitte Esaun karvosta kiini.
***
KYLLÄHÄN monikaa eijoo loppuun asti ajatellu kun on lähteny pappija kyytiin. Moni sitä on koettanu ja kun pölijyys on alakanna kassaummaan päässä, niin on pitännä yrittee suaha tehty tekemättömäksi vuan jälet jää nykysin kaekista seikkailuista mitä verkossa vajeltaa. Sitte suurissa katumuksentuskissa jouttuu viettään lopun elämmän.
***
MUTTA omahan seon valinta. Jos perse kestää niin mikä ettei. Kuhan vaen pyssyy asiallisen ulukopuolella eikä ala vilijelemmään viisauksija. Siihen mahtaa monella olla aeka suur kiusaos? Vaen opissa seon käjenpoeka tuulessa. Meitä tolloja kun riittää jäämäänni. Mitän lienen tarkottanu? Kuiskaan sen sulle. En mie tiijä!