...minnoon kaevanu ny syvältä! Tosin mulla nuo kaevuvehkeet on lähinnä lusikka/haarukkayhistelmä. No jottae pystyy kumminki rappaamaan. Kun syvällissin mennään ne ikkuisuus-asijat pyörähtää päällimmäeseksi. Siinähän neon levillään kuin Luokkasen evväät.


Kyllä minnoon pikkusta toevonkipinnää elätelly mahanpohojassa, jos vaekka sinne ikkuiseen illoon sattusi piäsemmään. Nykysiisä menny tuo mualima niin syntiseksi, niin toevoni panen siihen ettei taevaanportilla ou tunkosta. Meikkä kun on taevaltanu nuhteettomasti elämän pitkospuita, niin mikä perkule siinon ettei sisälle pääse? Tokhan taevaassaki pittää olla täös miehitys! Tosin harppua en ossaa näpelöijä, muta jos sinne partiopuolelle - tiijättä? Siipiveikoksi!

Ei tok sinne kiinallaeset ou tyrkyllä meijän suomalaes osastolle. Eikö niillä ou Buttat ja muut Zivat jos Saletkii. Että ei iske loppaali-ilimijöt eikä harvennuskirves. Meleko hyvin on asiat?

Papithan puhuu kalliita sanoja. Köyhyyshän eijoo synti, mutta perkeleenmoenen häpijä. Ei saateri sevvertoo ou saanu kokkoon  että saes naapurit katteelisiksi.  Katteushan ansaetaan. Muu taoti tullee kaopantekijäisiksi. Joten varakkuuvesta sei ainakaa oon homma kiini.

Siwassahan käö nopijjaan ei siinä ehi ees riskiä ottaan, heikommasta puhumatta. Lyö vaen lyötyvä ja pistaa voetot lakkarriin. Niin heleppuva seon joka haluvvaa rahan perkelleen orijana olla. Niinku kaeken maaliman luuserit tahtoo. Vae velekuttanneeko tuota pahemmin tuosta murheita ottaa. Meni syvin tae matalin - seon sen ajan murhe.

No, eipä se piletti etukäteen tuu. Eijoo systeemit selevill. Eppäelyttää nuihen pappien porinat.Samoja syntisijä saatanoeta ovat. Tuskin niille tievotettaan, että työ on tuottanu tulosta - yksi päässy paremmalle puolelle. -O-‎ 5.6.2014