...yössä ne kaekenmaaliman seorusteluvälineet otetaan käöttöön kuten puukot ja puntarit.
Kyllähän se häerinnänpuolelle menee kun lykkää stilettijä naapurin kylykeen!

Muutama reikä ei nahkassa  haettaa. Sentää  säelyy henkissä vaekka pahastihan tuo kylykireijistä henkitys valskaa. Liekko häntä Lapinleukku jyrsässy suuremman aokon. Moranreikähän ei palijo iluva himmennä.

Vitutustaotihan tässon itekullakkii. Ei se syksyntulo palijo riemunkilijahusta saa aekaan. Ilimat kylymenee ja sajetta riittää.. valonviikatteet taloja niittaa...

Minnoon joutessani koettanna suaha selevvää immeisen perimmäesestä tarkotuksesta, vuan päätulema on että SYYVÄ ja PASKANTAA. Vaekkoon aihehistuva keränny sieltä ja täältä ja varsin syvältä, niin tutkimus junnaa paekollaan, ei ees majakka viliku. Jumalaton meininki valtaa jalansijjaa. Monenlesta kiihotusyritystä havaitaan siellä ja täällä. Tuskin kummempaa saavat aekaan. No lööppijä lehtiin ja joskus hauvankaevajlle työtä.

Saatura, eipään tässä sen kummempaa. Tuon kiihotus täötyy ottaa rienauksena korkijampija voemija kohtaan. Eihän meitsi hirvija turhaa lausua ees Lusiferuksen nimmee. Saatikka Muhamatin. Näen ollen kannanotot jää roekkumaan ilimaan.

Muutehan tuo on männy riskisti. Leippää on muuttunna paskaksi, vaen kun iliman viinoo on pitännä kuijjottoo . Oli tipatonta tammikuuta ja herkijämätöntä helemijä. Vejä tässä ny pientäkkää ilonsiementä sierammeen. Vaen tämmöstähän seon järkijjään! Varotus! Älä ota tätä vakavasti! -O-‎13.‎8.‎2013