...se myrkyn lykkää, nimittäen ilimojen ennustajat meinaavat että löylyvä vaen tullee lissää. Ei minä sillä että mulla oesi mittää sitä vastaan, vaen kun ajattelin että kun ne kisattii alakaa seon kovvaa leikkijä kahalata helteessä kaekki lajit. No, siinä se muun vaevan kylykijäesenä mennee. Kuhan muistaa pittää mielessä asijan jallouvven.

Ylleisurheilu itessään on ihan iisiä katottavvaa, doupinkilla taekka iliman. Tosihan on että kyllä nesteötystä tarvii näen helleaekaan, varsinnii kahtojan. Rosentti pitonen nesteötys saattaa yllättää jämynkin kahtelijan. Se voe vetästä esiripun etteen kesken näötöksen.

Urheiluhan on kumminki niin jaluva ja kuntuva nostavaa, sekä henkistä, että kehollista, että sen takija tullee tehä kaekki voetava.. Komijaa seon kahtuva urheilijatyttärijen solakkaa, notkeaa vartalova. No joellaki on se lollo puoli aika lautamaenen, mutta  ei sekkää oo puute.

Rankka nesteötys kahtojalle kuitenki antaa vaohtija mielikuvviin, rosentit pannee vaohtija visijoehin ja siinä kahtojaki on melekonen urheilusankari itehi?

Tietennii itekuhi on hommannu ennakkoon jo tarpeellisen arsenaalin nesteitä, ettei sitten simahtaminen tule aenakaa iliman ennakkovarraotumista.

Varmasti nestettä kulluu jos se korreloe Suomalaesten menestykseen kisoessa. Jokkaenen pettymys vaatii nestettä!  Tosin menestyskin on ryypyn väärtti! Mahtaa olla, että murheenmalijaa joutuu ottamaan jokkaesen lajin jäläkeen, sillä mahtaa se Suomipoeka sortuva  täösin vaelle mitalleja. No, tärkeintä ei oo voetto, vaan ankara kahtojan nesteytys, ettei vaen sitä kuivumista tapahu. Voesi olla kohtalokasta näellä helteillä. Kippis! -O- 31.7. 2014