PITKÅÅ.
***
Tännään onki kaikki pitkää. Pitkästä putellista otetaan pitkijä ryyppijä ja ennenpitkään tullee pitkä uni. (Tosin viime yö oli äärettömän pitkä. ) Ne vaivat! Sitä ennen ehtii tapahtua, kun pitkät puukot vetelee pitkijä viiltoja ja pitkästä aikaa pannaan ranttaliksi. Viikko on pitkä aeka.
***
Joo-o ! Noen ikkäähän se käöp noelle uskossaan heikoelle. Ei luoteta ommaan järkeen vuan antauvvuttaan kaekenmoeseen syömisen ja juomisen ylipalavontaan. Välillä karijuttaan kanssaimmeisillle ja pannaan Mora töehin. Sitte itkijä vollotettaan kun rankastaan. Eihän se noen saa mennä.
***
Sitä joskus vaen miettii kaeken katoavuutta ja turhuuven markkinoeta. Mittää en oo kaevanu - entistäkin liikaa. . Yhen pikkusen myönnytyksen meinaan tehä - Saa nähä mitä keksii.
***
Mutta katso ilta tullee pitkästäkin päivästa Kuitenkin yhtä kaikki, Ei pijä pitkästyä näihin mun jaarituksiim joten lyhyesta virsi kaunis - Kuitennii iliman mahavaevoja ja suolitukoksii. Pasha huilaa hyvin ja pierukaasut kera röyhtäilyn saa ihmeitä aikaan. Enpä menettänny mitään, vaikka minä vaan pankolla makasin. Häävi minä?Tae mitä välii!