... aokijaa höpinäluukku. Peräti 2 vuorokaotta pavottuja nyrijähyksijä. Jouluki käötännössä ohi. Vaekka olin lihapatojen ja herkkujen äärellä niin eipä kumminkaa oo ähky olo. Söin ja join niukan kaavan mukaan. Hyvä niin. Mutta nyt varsinaeseen.
***
MARKETEISSA mammutit melskaa ja lasikaupassa norsut. Varpaalle polokasee kamala kavio. Ei hetkenrauhaa anna markkinavoima. Otsikot kirkuu ja akat on ostokiimassa. Tyyvytyksen tuottaa kasa rihkamaa, joka kilisee ja väläkkyy.
***
 TAATELIT kasvaa kauniisiin oksiin ja tyydyttyneenä huokaa nuori morsian. Eropaperit vetämään. Otan mitä saan! Sulhanen miettii jalkapallomatsia ja palloa joka on jalassa. Vapaus hukassa. Kaverit oottaa turhaan.
***
 KIVINEN syvän on kova ja raaka. Tartarpihvi jää syömättä monelta hemmolta. Veri roiskuu suupielissä ja silmissä sujen katsanto. Illankajo antaa pehmeän hohteen kun löytää kohteen suuressa kaipuussaan.
***
Arpa on heitetty, saiko kukaan kiinni? Se on tuurissa kellä on suuri, se juuri josta kasvu alkaa, ylimalkaan siinä se on pihvi ja lisukkeet. Aromivoi antaa mahtavan mauan.
***
Haikuja vetäen voi saada syövän, sen kuolleeksi lyövän. Peli on pelattu, vaikka vasta vähän selattu, elämän kirjan lehtiä. Pitää ehtiä olemaan maailmannainen, ja ainokainen henki lentää pilvelle.
***
HYVÄÄ JOULUNJATKOA JA VERRATONTA VUOTTA 2014. -O-‎‎26.‎12.‎2013